Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" galveno treneri plāno nolīgt nākamās nedēļas sākumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sabres" galveno treneri plāno nolīgt nākamās nedēļas sākumā
Džeisons Boterils
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Bufalo "Sabres", kuru pārstāv Zemgus Girgensons, ģenerālmenedžeris Džeisons Boterils norādījis, ka jauno galveno treneri vēlas nolīgt nākamās nedēļas sākumā.

Aizvadītajā sezonā Bufalo "Sabres" ierindojās Austrumu konferences priekšpēdējā vietā, 82 spēlēs izcīnot 33 uzvaras. Komanda sesto reizi nespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs, turklāt izskanēja runas, ka līderis Džeks Aikels nav apmierināts ar galvenā trenera Dena Bailsmas darbiem. Kluba īpašnieki pieņēma lēmumu no darba atbrīvot gan Bailsmu, gan ģenerālmenedžeri Timu Mareju, kuram bija uzticēta "Sabres" pārbūve.

Par jauno ģenerālmenedžeri 11. maijā tika izvēlēts Džeisons Boterils, kurš pirms tam strādāja pēdējo divu gadu čempiones Pitsburgas "Penguins" organizācijā – viņš bija ģenerālmenedžera Džeimsa Raterforda asistents. Savukārt galvenā trenera meklējumi turpinās.

Kā norādīja Boterils, viņš lēmumu vēlas pieņemt nākamās nedēļas ievadā. Tomēr Bufalo "Sabres" ģenerālmenedžeris nevēlējās runāt par konkrētiem kandidātiem. Nacionālās hokeja līgas noteikumi aizliedz intervēt trenerus, kuru komandas turpina cīņu par Stenlija kausu, tāpēc meklēšanas procesu nācās iepauzēt.

Medijos izskanējusi informācija, ka Bufalo "Sabres" interesē divi treneri, kuru komandas piedalījās Stenlija kausa finālā – Riks Tokets, kurš ir Pitsburgas "Penguins" galvenā trenera Maika Salivana palīgs, un Fils Hauslijs, kurš ir Nešvilas "Predators" galvenā trenera Pītera Lavioleta palīgs.

Boterils jau veicis pārrunas ar daudziem galvenā trenera amata kandidātiem, tostarp Vašingtonas "Capitals" galvenā trenera Berija Troca asistentu Todu Reirdenu. Šonedēļ Floridas "Panthers" paziņoja, ka atradusi jaunu treneri, tādējādi vienīgā vakance visā līgā ir pie Bufalo "Sabres" stūres.

Izmantotie resursi:
Sports News: World and National Sports...

     [+] [-]

, 2017-06-13 21:53, pirms 7 gadiem
kāds var pateikt kas ar Girgiju..klusums pirms vētras vai arī visi gaida treneri un tad kas notiks saistībā ar līgumu?!

     [+] [-]

, 2017-06-13 22:47, pirms 7 gadiem
bobiits rakstīja: kāds var pateikt kas ar Girgiju..klusums pirms vētras vai arī visi gaida treneri un tad kas notiks saistībā ar līgumu?!
nesatraucies spelēs pie Sabres, Las Vegasas draftam ielikts aizsargāto spēlētāju sarakstā, tas jau par kaut ko liecina!

     [+] [-]

, 2017-06-13 22:50, pirms 7 gadiem
bobiits rakstīja: kāds var pateikt kas ar Girgiju..klusums pirms vētras vai arī visi gaida treneri un tad kas notiks saistībā ar līgumu?!
Drizak otrais variants, proti, vai jaunais treneris redzes Zemgum vietu un lomu komanda, bet nu varbut ka es kludos. Plus, ko velas Zemgus pats un vina agents, kadi varianti tiek izskatiti. Bet nu tas taps skaidrs ne agrak par 1.juliju.