Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Fantastiskais Gudro ar 3+3 kaldina "Flames" uzvaru

Fantastiskais Gudro ar 3+3 kaldina "Flames" uzvaru
"Flames" uzbrucējs Džonijs Gudro guvis trīs vārtus un atdevis trīs piespēles. Foto: Scanpix

Ar lielisko sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē atzīmējās Džonijs Gudro, kurš guva trīs vārtus un atdeva trīs piespēles, palīdzot "Flames" triumfēt mačā pret "Devils" ar 9:4.

Pēc divām trešdaļām nekas neliecināja par sagrāvi, jo mājinieki bija iedzinējos ar 3:4. Trešajā periodā „Flames” iemeta sešas ripas sāncenšu cietoksnī, svinot uzvaru ar 9:4. Fantastisks sniegums uzvarētāju uzbrucējam Džonijam Gudro, kurš atzīmējās ar trīs vārtiem un trīs piespēlēm, un tieši viņš ir izšķirošā metiena autors – amerikānis vienatnē aizskrēja pret vārtsargu un tika patraucēts, par ko tiesneši nozīmēja bullīti, ko Gudro arī realizēja. Uzbrucēja kontā ir 90 (33+57) rezultativitātes punkti 70 spēlēs.

Kolambusas „Blue Jackets” savā laukumā ar 7:4 sakāva Bostonas „Bruins”, iekļūstot Austrumu konferences „wild card” zonā. Ceturtās minūtes izskaņā viesi mazākumā aizskrēja pretuzbrukumā, ko ar precīzu metienu noslēdza Patriss Beržerons – 0:1. „Blue Jackets” panāca izlīdzinājumu trīs minūtes vēlāk, turpinājumā Raiens Dzingels no aizvārtnes izdarīja metienu vārtsarga virzienā, un ripa ar rikošetu no Tukas Raska ielidoja viņa sargātajā cietoksnī, bet sešas sekundes pirms pārtraukumā arī Kolambusa guva vārtus mazākumā, atzīmējoties Būnam Dženeram – 3:1.

Otrajā periodā mājinieki palielināja pārsvaru līdz 5:1, taču „Bruins” spēja samazināt deficītu līdz minimumam – 5:4. Noslēdzošajā trešdaļā Zaks Verenski ar metienu no iemetiena apļa realizēja vairākumu – 6:4, bet mača pēdējā minūtē Dženers iemeta ripu tukšos vārtos, noformējot savu pirmo „hat-trick” NHL karjerā – 7:4. Ar četriem (1+3) punktiem uzvarētāju rindās atzīmējušies Verenskis, ka arī aizsargs Džošs Andersons.

Sesto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Sanhosē „Sharks”, kas izrāva uzvaru pār Vinipegas „Jets” ar 5:4. Pamatlaika pēdējā minūtē rezultāts bija 4:4, mača galotnē divi haizivju uzbrucēji aizskrēja pretuzbrukumā, un četras sekundes pirms sirēnas Džo Pavelski ieraidīja ripu Konora Helebaka sargātajos vārtos – 5:4.

NHL spēles, 13. marts

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Stars – Sabres2:0Capitals – Penguins3:5
Bruins – Blue Jackets4:7Red Wings – Canadiens1:3
Coyotes – Blues3:1Sharks – Jets5:4
Devils – Flames4:9Predators – Ducks2:3

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
117

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
27

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.