Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Ģenerālis un Lotārs par NHL sezonu, latviešu lomu, titula pretendentiem...

Nacionālā hokeja līga (NHL) klauvē pie loga rūts, taču pandēmijas apstākļi turnīrā veikuši daudz korekcijas. Ko atnesīs jaunā saīsinātā sezona, kurā prognozēt uzvarētājus ir praktiski neiespējami. Turnīrā spēlēs arī četri latvieši, kuriem komandās atvēlētas dažādas lomas – līdera gods, mazākuma speciālists un cīņa par vietu pamatsastāvā. Lai gan bez skatītājiem, bet komandas sagādās pārsteigumus ne tikai līdzjutājiem, bet arī paši sev. Spēcīgākās divīzijas, spēlētāji, kas var pārsteigt un komandas, kuras ir kandidātes Stenlija kausa izcīnīšanai.

, 2021-01-13 15:33, pirms 3 gadiem
LG CHI BLACKHAWKS!💪 Ierij Lotar..!Un pat nezini vai Kanādas division bus 8 (bus 9-10)vai cik speles,tads tu mums experts?Citreiz iesaku vairak sagatavoties,likas ka klausos vidusskolenu..
, 2021-01-13 16:47, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: LG CHI BLACKHAWKS!💪 Ierij Lotar..!Un pat nezini vai Kanādas division bus 8 (bus 9-10)vai cik speles,tads tu mums experts?Citreiz iesaku vairak sagatavoties,likas ka klausos vidusskolenu..
Tieši tāpēc neskatos viņa hokeja daiļdarbus, ļoti ierobežotas hokeja zināšanas un tā pat izteikšanās spējas varētu būt labākas. Tik cik pats sevi pasludinājis par hokeja ekspertu.....
, 2021-01-13 20:21, pirms 3 gadiem
Kas tas par generali,kur vins diene,ka vins sacis-ka prapors vai ka pipars...
, 2021-01-13 22:30, pirms 3 gadiem
jurkoo rakstīja: Tieši tāpēc neskatos viņa hokeja daiļdarbus, ļoti ierobežotas hokeja zināšanas un tā pat izteikšanās spējas varētu būt labākas. Tik cik pats sevi pasludinājis par hokeja ekspertu.....
kur viņš ir paziņojis sevi par ekspertu?
''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
4

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.