Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Minesotas "Wild" ar 7:1 grauj Monreālu, Pitsburgai otrā neveiksme divās dienās

Agris Suveizda

Minesotas "Wild" ar 7:1 grauj Monreālu, Pitsburgai otrā neveiksme divās dienās
Minesotas "Wild" svin vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā sagrāvi piedzīvoja Monreālas "Canadiens", kas vakar iemeta septiņas ripas Vinipegas "Jets" vārtos (7:4), taču šonakt pati kapitulēja ar 1:7.

Minesotas "Wild" rezultātu atklāja trešajā minūtē un gan otrajā, gan trešajā trešdaļā iemeta vēl pa trim ripām, panākot 7:0. Monreālas "Canadiens" goda vārtus guva vien deviņas sekundes līdz spēles beigām, kad pirmo vairākumu realizēja Tomāšs Plekanecs (1:7). Mājinieku labā pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Eriks Stāls (1+2) un Mets Dumba (0+3), bet divus vārtus guva Nīno Nīderraiters.

Monreālas vārtsargs Kerijs Praiss atvairīja tikai 17 no 24 metieniem. Austrumu konferences trešās vietas īpašniecei tas gan nav smagākais zaudējums šosezon – 4. novembrī ar 0:10 tika zaudēts Kolumbusas "Blue Jackets". Zaudēja arī "Canadiens" tuvākā sekotāja Pitsburgas "Penguins", kas pirmajā trešdaļā neizturēja divus mazākumus un viesos atzina Otavas "Senators" pārākumu. Divas rezultatīvas piespēles Derikam Brasāram. Vakar Pitsburga piekāpās arī Vašingtonas "Capitals" (2:5).

Rietumu konferencē uz pagaidu trešo vietu pakāpās Anaheimas "Ducks", kas izbraukumā ar 4:1 apspēlēja Kolorādo "Avalanche", bet divu zaudējumu sēriju pārtrauca piektās vietas īpašniece Edmontonas "Oilers", kas divreiz atspēlējās un mājās pagarinājumā pieveica Ņūdžersijas "Devils" (3:2). Vācu uzbrucējs Leons Draizaitls ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm piedalījās visos trīs vārtu guvumos.

SpēleRez
Flyers – Canucks5:4 PM
Senators – Penguins4:1
Lightning – Sabres4:2
Wild – Canadiens7:1
Predators – Bruins2:1
Stars – Red Wings5:2
Avalanche – Ducks1:4
Oilers – Devils3:2 P
Kings – Blues5:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...