Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugera "Penguins" nākamajā spēlē būs jāiztiek bez Krosbija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugera "Penguins" nākamajā spēlē būs jāiztiek bez Krosbija
Sidnijs Krosbijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Pitsburgas "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans paziņojis, ka nākamajā spēlē nevarēs palīdzēt savainojumu guvušais kapteinis Sidnijs Krosbijs.

"Penguins" naktī no otrdienas uz trešdienu aizvadīs izbraukuma spēli pret Ņujorkas "Rangers", un Salivans paziņoja, ka Krosbijs nebūs kopā ar komandu. Tiesa, galvenais treneris nevēlējās atklāt Krosbija savainojumu. Piektdienas naktī Pitsburga viesosies arī pie Ņūdžersijas "Devils", bet pagaidām nav zināms, vai Krosbijs varēs piedalīties šajā spēlē.

Sestdien "Penguins" ar 3:2 bullīšos pārspēja Čikāgas "Blackhawks", taču Krosbijs maču pameta trešās trešdaļas laikā. Vispirms viņš cieta sadursmē ar pretinieku aizsargu Ēriku Gustafsonu, bet mirkli vēlāk zviedra mestā ripa trāpīja Krosbijam pa labo kāju. Pitsburgas kapteinis pēc laukuma pamešanas devās taisnā ceļā uz ģērbtuvēm un vairs neatgriezās.

32 gadus vecais Krosbijs šajā sezonā piedalījies 17 spēlēs, izceļoties ar pieciem vārtiem un 17 punktiem, kas ir labākais rādītājs starp "Penguins" hokejistiem. Jau iepriekš Pitsburgai nācies iztikt bez svarīgiem spēlētājiem. Pašlaik palīdzēt nevar arī aizsardzības līderis Kriss Letangs un uzbrucējs Patriks Hērnkvists.

Nespēlējot Krosbijam, vietu pirmās maiņas centrā līdzās Džeikam Gencelam un Aleksam Galčenjukam ieņēmis Džereds Makans. Savukārt Teodors Bļugers palicis ceturtā virknējuma centrā kopā ar Zaku Astonu-Rīsu un Brendonu Tanevu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/sidney-crosby-to...