Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Kolumbusai otrā spēle divās dienās, Bļugeram cīņa pret "Wild" un traumām

Kolumbusai otrā spēle divās dienās, Bļugeram cīņa pret "Wild" un traumām
Elvis Merzļikins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt 2:00 sāksies Kolumbusas „Blue Jackets” spēle pret Karolīnas „Hurricanes”, un tā ka šī ir otrā Kolumbusas spēle divās dienās, vārtos iespējama Elvja Merzļikina došanās. Savukārt Teodors Bļugers kopā ar „Penguins” izbraukumā cīnīsies pret Minesotas „Wild”.

No četrām „Blue Jackets” spēlēm Elvis Merzļikins piedalījies tikai vienā, turklāt neveiksmīgā, attiecīgi viņa pašreizējā NHL statistika ir ļoti nepatīkama. Elvis Kolumbusas medijiem gan solījis, ka nākamajā spēlē uzvarēs un ka gatavs reabilitēties par maču, kurā viņa vaina nemaz nebija pati noteicošā – spēlējot otro maču divās dienās, „Blue Jackets” aizsardzība pret Pitsburgu ne tuvu nebija līmenī.

Lieta gan tāda, ka arī šonakt „Blue Jackets” aizvadīs otro spēli divās dienās, turklāt darīs to izbraukumā. Teorētiski tas ir visnepateicīgākais brīdis, kad cerēt uz uzvaru, un ļoti iespējams, ka Merzļikinam atkal būs jācīnās šajos apstākļos. „Blue Jackets” vēl nav paziņojusi, kurš vārtsargs tiks sūtīts sākumsastāvā, taču reizēs, kad jāaizvada otrā spēlē pēc kārtas, Merzļikina došanās laukumā ir visai ticama.

„Blue Jackets” spēkosies ar sezonas ievadā labāko NHL komandu - ”Hurricanes” piecās spēlēs guvusi piecas uzvaras, četras no tām pamatlaikā. Vidēji spēlē gūti 4.4 vārti, un „Hurricanes” uzstādījusi savu kluba rekordu. Kolumbusa tikmēr tikai viena uzvara, taču tā gūta pret citu sezonu lieliski sākušo komandu – Bufalo „Sabres”.

Teodors Bļugers un „Penguins” tikmēr spēkosies ar Minesotas „Wild”, vienu no trim komandām, kas pagaidām vēl nav guvušas nevienu punktu – vēl tāda pati nelaime arī Čikāgas „Blackhawks” un Rūdolfa Balcera pārstāvētajai „Senators”, kas šovakar 23:00 aizvadīs maču pret „Lightning”.

Bļugers iepriekšējā Pitsburgas mačā izkāvās un nopelnīja 17 soda minūtes, taču viņa komanda tika pie otrās uzvaras. Pitsburgai sezonas pirmajā mēnesī galvenais uzdevums ir noturēties virs ūdens, jo šonedēļ savainojumu problēmas neviens nav atcēlis – joprojām no ierindas izkritusi trešā daļa no optimālā sastāva uzbrucējiem (četri no 12). Toties rezultatīvi sezonu sācis Sidnijs Krosbijs, kurš četrās spēlēs paspējis tikt pie sešiem punktiem.

NHL spēles šonakt

KomandasSākumsKomandasSākums
Kings-Predators1:00Bruins-Devils2:00
Hurricanes-Blue Jackets2:00Blakhawks-Jets2:00
Red Wings-Maple Leafs2:00Canadiens-Blues2:00
Islanders-Panthers2:00Stars-Capitals3:00
Wild-Penguins3:30Avalanche-Coyotes4:00
Canucks-Flyers5:00Golden Knights-Fames5:00

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...
https://triblive.com/sports/mike-su...


, 2019-10-12 18:09, pirms 5 gadiem
`Elvis Kolumbusas medijiem gan solījis, ka nākamajā spēlē uzvarēs un ka gatavs reabilitēties`

Elvis medijiem teica, ka uzvarēs nākamo spēli Pitsburgā, ja tiks uz laukuma, nevis konkrēti nākamo savu sezonas spēli!
, 2019-10-12 19:21, pirms 5 gadiem
Tedis atkal kādu holzerīti puisēnu izrubīs
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
5

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.