Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bufalo pamatīga sakāve pret "Avalanche", Girgensonam -2, Dalīnam pirmais punkts

Rolands Eliņš

Bufalo pamatīga sakāve pret "Avalanche", Girgensonam -2, Dalīnam pirmais punkts
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Zemgus Girgensons piedalījās Bufalo „Sabres” spēlē, kurā ar 1:6 tika atzīts Kolorodo „Avalanche” pārākums. Divus vārtus Kolorado komandas rindās guva Neitans Makinons.

Zemgus Girgensons, turpinot spēlē „Sabres” ceturtajā maiņā, šonakt laukumā pavadīja 13:03 minūtes, turklāt vairāk nekā trešdaļu no tām (4:30) spēlēja skaitliskajā mazākumā. Girgensons izdarīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un pabeidza spēli ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi.

Negatīvs lietderības koeficients bija gandrīz visiem „Sabres” spēlētājiem, vairākiem tas bija -2 tāpat kā Girgensonam, taču vissliktākais (-3) tas bija aizsargam Marko Skandellam.

„Sabres” šis ir otrais zaudējums sezonas četrās spēlēs, kamēr Kolorādo tikusi pie trešās uzvaras četrās spēlēs. Bufalo nākamā spēle paredzēta pēc divām dienām pret Arizonas „Coyotes”, kad būs parocīga iespēja atgriezties uz uzvaru takas.

Bufalo pirmos divus vārtus ielaida pirmā perioda vidū līdzīgā stilā. Abas reizes Bufalo bija mazākumā un abas reizes netika galā ar metienu no zilās zonas, pēc kura ripa tika pielabota vārtos. Pirmā perioda izskaņā „Avalanche” panāca arī 3:0, kad pēc iemetiena Bufalo zonā veiksmīgi pakrita Karls Sederberjs. Veiksmīgi tāpēc, ka sedzējs no viņa novērsās un pēc piecelšanās Sederberjs palika brīvs vārtu priekšā, kas viņam ļāva netraucēti saņemt piespēli un raidīt ripu vārtos.

Bufalo savus vienīgos vārtus guva otrā perioda beigās, kad pēc Neitana Beljū metiena ripa ieslīdēja vārtos. Šajā vārtu guvumā rezultatīvu piespēli nopelnīja jaunais zviedru aizsargs Rasmuss Dalīns, tiekot pie savas karjeras pirmā NHL punkta. Taču spēles turpinājumā „Avalanche” atbildēja ar vēl trim vārtiem – Makinons izmantoja Bufalo uzbrucēja Jūhana Lāšona kļūdu savā zonā, kam sekoja divi realizēti izgājieni viens pret vienu trešajā periodā. Makinons šajā spēlē guva divus vārtus, turpinot savu sezonas sākuma veiksmīgo sēriju, kurā viņš bez vārtu guvuma nav palicis vēl nevienā spēlē, kamēr trīs rezultatīvas piespēles Miko Rantanena rēķinā.

„Sabres” netrūka iespēju pavērst spēli pretējā virzienā, taču šoreiz pievīla vairākuma realizācija (0/7). Kopumā Bufalo pat izdarīja vairāk metienu nekā pretinieki (31:30), taču lieliski Kolorado vārtos nospēlēja Semjons Varlamovs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/gamecenter/col-...

  -3 [+] [-]

, 2018-10-12 08:27, pirms 6 gadiem
Viss pēc grafika! Bufalo īpašnieks turpina atmazgāt Baltā nama naudu. Hokejs viņam nemaz neinteresē. Žēl, ka Zemgum jāstagnē šajā purvā. Cerams, ka Bukijs iekārtos Triņecā, kur treneri mācēs viņu izmantot!

  +1 [+] [-]

, 2018-10-12 12:50, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Viss pēc grafika! Bufalo īpašnieks turpina atmazgāt Baltā nama naudu. Hokejs viņam nemaz neinteresē. Žēl, ka Zemgum jāstagnē šajā purvā. Cerams, ka Bukijs iekārtos Triņecā, kur treneri mācēs viņu izmantot!
Saskatāma līdzība ar Dinamo, Savicki un krievu naudu.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-12 13:46, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Saskatāma līdzība ar Dinamo, Savicki un krievu naudu.
Precīzs salīdzinājums! +++