Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pastrņāks atkārto Jāgra rekordu, ceturto reizi pēc kārtas kļūstot par Čehijas gada hokejistu

Rolands Eliņš

Pastrņāks atkārto Jāgra rekordu, ceturto reizi pēc kārtas kļūstot par Čehijas gada hokejistu
Dāvids Pastrņāks. Foto: Eric Canha/Zumapress.com/Scanpix

Čehijā noskaidrots Zelta hokeja nūjas ieguvējs, kas ir ikgadējs tituls sezonas labākajam Čehijas hokejistam, un šo balvu pārliecinoši ieguva Bostonas „Bruins” uzbrucējs Davids Pastrņāks.

Davids Pastrņāks šosezon kļuva par NHL regulārās sezonas labāko vārtu guvēju, dalot šo godu ar Aleksandru Ovečkinu. Viņš bija arī trešais rezultatīvākais līgas spēlētājs, sakrājot 95 punktus, un palīdzēja „Bruins” uzvarēt regulārajā sezonā.

Pastrņāks Čehijas mediju un treneru balsojumā ieguva 51 pirmās vietas no maksimāli 52 iespējamajām, pārliecinoši uzvarot balsojumā par sezonas labāko hokejistu Čehijā. Otrajā vietā balsojumā bija „Blackhawks” uzbrucējs Dominiks Kubalīks, bet trešo vietu ieguva Filadelfijas vārtsargs Jākubs Vorāčeks.

Šī bija ceturtā reize pēc kārtas, kad Pastrņāks ieguvis šo titulu, un līdz ar to viņš ir atkārtojis leģendārā Jaromīra Jāgra rekordu, kurš to paveica no 2005. līdz 2008. gadam. Titulu kopskaitā gan Jāgrs joprojām ir tālu priekšā – viņš savā iespaidīgajā karjerā par Čehijas labāko sezonas hokejistu atzīts 12 reizes. 24 gadus vecajam Pastrņākam toties nākamsezon būs iespējams panākt otru titulēto Čehijas hokejistu Dominiku Hašeku, kurš šo balvu ieguvis piecas reizes.

„Es vēlos virs galvas pacelt pasaules čempiona kausu un Stenlija kausu,” sacīja Pastrņāks. „Šī savukārt ir tīri individuāla balva, kuras iegūšana man ir liels gods. Taču es nespēlēju golfu vai tenisu, lai liktu sevi priekšā komandas spēlei.”

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/bruins-pas...

  +3 [+] [-]

, 2020-06-12 10:21, pirms 4 gadiem
bet trešo vietu ieguva Filadelfijas vārtsargs Jākubs Vorāčeks.

Labi rezultātīvs vārtsargs Filadelfijai gadījis( 56pts, 65 spēlēs), nav brīnums ka Gudļevskis atlaida, ka vārtu nemeta. 😁

  -1 [+] [-]

, 2020-06-12 11:14, pirms 4 gadiem
dibsis rakstīja: bet trešo vietu ieguva Filadelfijas vārtsargs Jākubs Vorāčeks.

Labi rezultātīvs vārtsargs Filadelfijai gadījis( 56pts, 65 spēlēs), nav brīnums ka Gudļevskis atlaida, ka vārtu nemeta. 😁
būs Eliņš vakar stipri kodis....

p.s. bet nu kam negadās. Labāk būtu ja Tu šo sūtitu PM poa tiešo Eliņam - izņemot Broži, parējie jau lasa PM un arī adekvāti reaģē uz pamanītajām kļūdām.

     [+] [-]

, 2020-06-12 11:40, pirms 4 gadiem
Eliņ, pietiek kodēt!

  -2 [+] [-]

, 2020-06-12 11:51, pirms 4 gadiem
bliezhnja rakstīja: Eliņ, pietiek kodēt!
tak liekās mierā, šodien piektdiena - vēl pāris dienas var iepļaut, pēc tam gan jāatžirgst.