Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" paziņo par spēlētāju ar pozitīvām vīrusa analīzēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bruins" paziņo par spēlētāju ar pozitīvām vīrusa analīzēm
Zdeno Hāra, Patrīss Beržerons un Breds Maršāns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bostonas "Bruins" pavēstījis, ka vienam no komandas pārstāvjiem bijušas pozitīvas koronavīrusa analīzes, bet pēc tam veiktie testi bijuši ar negatīvu rezultātu.

Sezona tika apturēta 12. martā, bet pamazām uzbūvēti plāni, lai 2020. gadā tomēr notiktu cīņa par Stenlija kausu. No pirmdienas komandām atļauts atvērt savas halles, bet treniņiem jānotiek nelielās grupās – ne vairāk par sešiem hokejistiem – un pēc brīvprātības principa.

Pirms došanās uz ledus visiem spēlētājiem obligāti bija nepieciešamas analīzes, un Bostonas "Bruins" pavēstījusi, ka vienam no spēlētājiem tās bijušas pozitīvas. Tiesa, nākamajās dienās veiktas vēl divas pārbaudes, un tās bijušas ar negatīvu rezultātu. Spēlētājs bijis bez vīrusa simptomiem.

Šis bija desmitais saslimšanas gadījums starp NHL spēlētājiem. 4. jūnijā Pitsburgas "Penguins" pavēstīja, ka viens no spēlētājiem bijis ar pozitīvām analīzēm, bet pirms tam šāda vēsts nebija teju divus mēnešus. Vēl trīs spēlētāji saslima Kolorado "Avalanche" komandā, bet Otavas "Senators" bija pieci saslimušie.

Pagaidām nav zināms, kad atsāksies NHL sezona, bet panākta vienošanās par treniņnometņu startēšanu 10. jūlijā. Sezonu turpinās 24 komandas. Astoņām labākajām (pa četrām no katras konferences) jau garantēta dalība Stenlija kausa izcīņā, bet pārējās 16 komandas aizvadīs play-in dueļus.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/boston-bruins-as...

     [+] [-]

, 2020-06-13 00:54, pirms 4 gadiem
Brožik, nepiestrādā gadījumā Kas jauns vai sejas.lv, virsraksts par to liecina..

     [+] [-]

, 2020-06-13 08:37, pirms 4 gadiem
Maršāns simts pi*eles!! Nevarēja nociesties un karantīnas laikā sāka laizīties ar visiem..