Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par "Panthers" galveno treneri kļūst bijušais kauslis Bugners

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par "Panthers" galveno treneri kļūst bijušais kauslis Bugners
Bobs Bugners
Foto: The Canadian Press

Par Nacionālās hokeja līgas kluba Floridas "Panthers" galveno treneri apstiprināts Bobs Bugners, kurš pēdējās divas sezonas strādāja Sanhosē "Sharks" organizācijā.

"Esmu gatavs. Pavisam noteikti esmu gatavs," pirms nepilna mēneša sacīja Bobs Bugners, kurš šodien oficiāli kļuvis par Floridas "Panthers" jauno galveno treneri. Kluba 24 pastāvēšanas gados viņš ir 15. treneris un piektais kopš 2011. gada.

Bugners pēdējās divas sezonas pavadīja kā Pītera Debūra asistents Sanhosē "Sharks", pagājušajā sezonā palīdzot komandai iekļūt Stenlija kausa finālā. Tāpat 2011. gadā viņš vienu sezonu strādāja Kolumbusas "Blue Jackets" organizācijā, tomēr profesionāļu līmenī Bugners nav bijis galvenais treneris.

Toties junioros Bugneram bijuši plaši panākumi – 2008. un 2009. gadā viņš tika atzīts par Kanādas junioru līgu labāko treneri, bet 2009. un 2010. gadā viņš aizveda Vindsoras "Spitfires" līdz uzvarai Memoriālajā kausā. Kopš 2006. gada viņš ir kluba īpašnieks un prezidents.

"Viņš spēli vēro caur modernu prizmu un ir gatavs strādāt ar jaunajiem hokejistiem," par speciālista nolīgšanu sacīja Floridas "Panthers" ģenerālmenedžeris Deils Talons. "Kad intervējām kandidātus, Bobs mūs pārsteidza ar sagatavošanos, ar kaislību pret hokeju, zināšanām un attieksmi. Ticam, ka viņš ir īstais cilvēks, lai ļautu mūsu komandai atkal pretendēt uz Stenlija kausa izcīnīšanu."

No 1995. līdz 2006. gadam Bugners spēlēja Nacionālajā hokeja līgā, pārstāvot Bufalo "Sabres", Nešvilas "Predators", Pitsburgas "Penguins", Kalgari "Flames", Karolīnas "Hurricanes" un Kolorado "Avalanche". Aizsargs rezultatīvākajā sezonā savāca 17 punktus, un laukumā Bugners labāk bija pazīstams kā agresīvs hokejists, kurš nekautrējās nomest cimdus un izkauties. Ražīgākajā sezonā viņš savāca 225 soda minūtes.

Izmantotie resursi:
TSN

  -1 [+] [-]

, 2017-06-12 18:11, pirms 7 gadiem
Teicams treneris! Visvairāk atmiņā iespiedies, kā viņš savulaik divreiz kārtīgi dabūja iekšā no paša Ērika Lindrosa!

     [+] [-]

, 2017-06-12 18:24, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Teicams treneris! Visvairāk atmiņā iespiedies, kā viņš savulaik divreiz kārtīgi dabūja iekšā no paša Ērika Lindrosa!
Lindross viņam arī degunu salauza

     [+] [-]

, 2017-06-12 19:50, pirms 7 gadiem
Būs īstenībā interesanti vērot viņa komandas spēli. Varētu būt skatītājiem interesanti.

     [+] [-]

, 2017-06-14 14:32, pirms 7 gadiem
es sākumā izlasīju Bļugers