Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Arī NHL aptur sezonu, taču cer to atsākt un pasniegt Stenlija kausu

Agris Suveizda

Arī NHL aptur sezonu, taču cer to atsākt un pasniegt Stenlija kausu
Zemgus Girgensons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība, kā jau tika gaidīts, šovakar pavēstījusi par regulārās sezonas spēļu atcelšanu uz nenoteiktu laiku. Kamēr Eiropā virkne līgu jau ir paziņojušas par sezonas beigām un titula neizcīnīšanu, NHL tik tālu gan vēl neiet.

"Ņemot vērā koronavīrusa attīstību un konsultējoties ar medicīnas ekspertiem, kā arī veicot konferences zvanu ar valdes locekļiem, Nacionālā hokeja līga paziņo, ka 2019./20. g. sezona tiks iepauzēta, sākot ar šā vakara spēlēm," sacīts līgas paziņojumā.

"NHL ir centusies sekot līdzi veselības ekspertu un vietējo varasiestāžu norādījumiem, vienlaikus mēģinot neveikt priekšlaicīgas vai nepareizas izmaiņas. Tomēr pēc tam, kad parādījās ziņa, ka NBA spēlētājam ir bijušas pozitīvas koronavīrusa analīzes, un mūsu līgām ir tik daudz kopīgu sporta objektu un ģērbtuvju, kas liek domāt, ka kādā brīdī arī kādam NHL sabiedrības loceklim analīzes būs pozitīvas, vairs nav piemēroti turpināt aizvadīt spēles," paziņojumā turpināts.

"Turpināsim novērot visus medicīniska rakstura ieteikumus un iedrošināsim spēlētājus un citus NHL pārstāvjus ievērot nepieciešamos piesardzības mērus, ieskaitot pašizolāciju, ja nepieciešams. Mūsu mērķis ir sezonu atsākt pēc iespējas drīzāk, kad būs iespējami un pieņemami to darīt, lai būtu spējīgi pabeigt sezonu un pasniegt Stenlija kausu. Līdz tam vēlamies pateikties NHL faniem par pacietību un ceram, ka jūs paliksiet veseli," paziņojumā noslēgts.

Šonakt bija paredzēts Elvja Merzļikina un Teodora Bļugera duelis, tāpat spēle bija gaidāma Zemgum Girgensonam. Komandām līdz regulārās sezonas beigām atlicis nedaudz vairāk par desmit spēlēm. Paredzams, ka šis lēmums ietekmēs arī fārmklubus, un par spēļu apturēšanu pavēstījusi arī Savienoto Valstu Hokeja līga (USHL), kurā ir latviešu hokejisti Raimonds Vītoliņš un Verners Egle.

  +2 [+] [-]

, 2020-03-12 20:10, pirms 4 gadiem
Sirds sažņaudzas apzinoties, ka iespējams tās ir arī sezonas beigas. Visas emocijas, goli un seivi būs izrādījušies veltīgi... tomēr atliek ēst griķus un ticēt, ka situācija uzlabosies. Mums, vīriem, vajag kārtīgu PLEJOFF!

     [+] [-]

, 2020-03-12 21:34, pirms 4 gadiem
Izskatās ka briest masveida ballīte, lielas ļaužu masas rosās pa šmigas nodaļu veikalā

     [+] [-]

, 2020-03-13 05:15, pirms 4 gadiem
Cerība mirst pēdējā taču šoreiz to praktiski nav!

     [+] [-]

, 2020-03-13 06:26, pirms 4 gadiem
Šādā veidā pat playoffos netikušo komandu spēlētāji palaidīs garām Fāzela kantora PČ.

     [+] [-]

, 2020-03-13 10:52, pirms 4 gadiem
guntis86 rakstīja: Šādā veidā pat playoffos netikušo komandu spēlētāji palaidīs garām Fāzela kantora PČ.
PČ tiks atcelts !!!

     [+] [-]

, 2020-03-13 12:46, pirms 4 gadiem
Pasaules čempionāts bez labākajiem NHL spēlētājiem