Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Girgensons šonakt nespēlēs, Bļugeru iespēlē kopā ar Malkinu un Keselu

Girgensons šonakt nespēlēs, Bļugeru iespēlē kopā ar Malkinu un Keselu
Teodors Bļugers pēc vārtu guvuma. Foto: Reuters / Scanpix

NHL kluba Bufalo “Sabres” galvenais treneris Fils Hauslijs ASV medijiem apstiprinājis, ka šonakt paredzētajā spēlē pret Dalasas “Stars” rezervē paliks Zemgus Girgensons, kurš netiks pieteikts spēlei. Savukārt “Penguins” pirmsspēles treniņā Teodors Bļugers tika iespēlēts otrajā maiņā kopā ar Jevgeņiju Malkinu un Filu Keselu.

Zemgus Girgensons vakardienas treniņā starp četrām uzbrucēju maiņām netika iespēlēts, un šodien “Sabres” galvenais treneris medijiem apstiprināja, ka Girgensons šonakt paliks malā. Tāpat rezervē paliks Keisijs Nelsons, par kuru treneris izteicās, ka pēdējās spēlēs viņa sniegums ir krities. Savukārt diskvalifikācijas dēļ laukumā nevarēs doties komandas līderis Džeks Aikels.

Girgensons pie punktiem nav ticis trīs spēlēs pēc kārtas, šajā intervālā iekrājot negatīvu lietderības koeficientu mīnus divi. Sezonā kopā Zemgum 61 spēlē 14 punkti, kas jau šobrīd ir gandrīz atkārtots iepriekšējo divu sezonu sasniegums (15 punkti pagājušajā sezonā un 16 punkti aizpagājušajā sezonā).

Savukārt Teodors Bļugers šodienas “Penguins” treniņā tika iespēlēts otrajā uzbrucēju trijniekā kopā ar NHL zvaigznēm Jevgeņiju Malkinu un Filu Keselu. Bļugers atsevišķos spēles intervālos darbojies vienā trijniekā ar viņiem arī iepriekš. Tieši iepriekšējā spēlē Bļugers izcēlās ar rezultatīvu piespēli, bet kopumā šosezon viņam 15 NHL spēlēs pieci punkti.

Šonakt gaidāmā “Penguins” spēle pret Vašingtonas “Capitals” īpaša solās tieši Malkinam, kurš ir pietuvojies jubilejas robežai – Malkinam šobrīd NHL karjerā ir 998 gūti punkti. Tūkstošu punktu robežu NHL līdz šim sasnieguši četri Krievijas hokejisti – Aleksandrs Ovečkins (1199 punkti), Sergejs Fjodorovs (1179), Aleksandrs Mogiļnijs (1032) un Aleksejs Kovaļovs (1029).

Jāpiemin, ka Bufalo savu nākamo spēli pēc šodienas aizvadīs tieši ar “Penguins”.


, 2019-03-12 18:53, pirms 5 gadiem
Penguins foruma cilveki optimistiski par to, ka dod iespeju Blugeram TOP6 spelet. Iepriekseja spele izskatijas labak par ZAR, kurs tika savainots un ieprieks speleja ar Malkinu un Kesselu.
, 2019-03-12 19:26, pirms 5 gadiem
Wow! Pat lielākie optimisti nez vai varēja cerēt uz 2. maiņu pingvīnos, jo sevišķi pēc tam, kad tika atkal nosūtīts uz fārmklubu.
Jācer, ka izdosies veiksmīga spēle ar punktu vai diviem un būs iemesls viņu atstāt šajā virknējumā!
Slēpts komentārs: EUcerin
, 2019-03-12 20:19, pirms 5 gadiem
EUcerin rakstīja: Bļugers iederētos BBruins rindās! Nekad nav simpatizējusi PP komanda. Mīkstmiesis kapteinis Krosbijs un labā roka Malkins un tusnītis Kessels! Bet Kessels ok pipars ar alus vēderu ''pogā'' špīlerus!
Jā, tiešām pamatota kritika PP virzienā! Personiskas antipātijas pret spēlētājiem, kuri nemaz nenojauš par tavu eksistenci un par tevi noteikti nedomā!
Zvani uz NHL un pieprasi maiņu!
, 2019-03-12 20:28, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Jā, tiešām pamatota kritika PP virzienā! Personiskas antipātijas pret spēlētājiem, kuri nemaz nenojauš par tavu eksistenci un par tevi noteikti nedomā!
Zvani uz NHL un pieprasi maiņu!
Jūs pareizi pateicāt! Personiskas antipātijas pret klubu un viss. Garantēju, ka katram sporta fanam kādā noteiktā sporta veidā ir kāda komanda, kura riebjās! Kur es teicu, ka tā ir pamatota kritika? Viens un tas pats te SC. Jauni puikas ceņšās gudri uz...dirs t.. Jauku atlikušo vakaru!
, 2019-03-12 21:29, pirms 5 gadiem
EUcerin rakstīja: Bļugers iederētos BBruins rindās! Nekad nav simpatizējusi PP komanda. Mīkstmiesis kapteinis Krosbijs un labā roka Malkins un tusnītis Kessels! Bet Kessels ok pipars ar alus vēderu ''pogā'' špīlerus!
kopš Aizermana laikiem bija vienaldzīga, bet tagad jebkura komanda kurā mūsējie ir mūsu komanda
, 2019-03-12 22:33, pirms 5 gadiem
Girgis pavisam sašvakojis, jau nosēdināts malā. Laikam jau Šveice tiešām vairs nav aiz kalniem. Jācer, ka saņemsies.
, 2019-03-12 22:34, pirms 5 gadiem
Neizskatās labi ar Zemgu. Ja čekeri nosēdina malā ,tad tas nozīmē ,ka viņš tā īsti netiek pieskaitīts pie komandas pamatvērtībām ,vai arī tiek dota maza atelpa.Lai nu kā būtu ,novēlu Zemgum atrast pārliecību ,jaunus spēkus un rezultativitāti.
, 2019-03-12 23:22, pirms 5 gadiem
Ceru kad vasara nomainis klubu. Sabres forumos neko netradu kapec nosedinats,bet ieveroju ka daudzi nav apmierinati ar eichelu,esot pat pieminets ka sliktakais captain vesture.
, 2019-03-13 00:50, pirms 5 gadiem
Es domāju, ka treneris jūt, kad iedot kādam špīlerim atpūtu. Ja Zemgum tas palīdzēs, tad kāpēc gan neizlaist..
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
4

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".