Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Gibsons fantastisks "Islanders" vārtos – 50 atvairītie metieni uzvarā

Gibsons fantastisks "Islanders" vārtos – 50 atvairītie metieni uzvarā
Kristofers Gibsons sargā "Islanders" vārtus
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās trīs spēles. „Islanders” vārtsargs Kristofers Gibsons tika galā ar 50 no 52 metieniem pa saviem vārtiem, palīdzot komandai svinēt uzvaru ar 5:2 un pārtraukt astoņu zaudējumu sēriju.

„Islanders” gan pietika ar 27 metieniem, lai gūtu piecus vārtus. Uzvarētāju rindās ar 1+2 atzīmējās aizsargs Džonijs Boičaks, divus vārtus guva Andress Lī, bet Džonam Taveresam un Keisijam Cizikasam divas piespēles.

Dalasas „Stars” ar 1:3 piekāpās Pitsburgas „Penguins”. Rezultātu atklāja Patriks Hormkvists, ar metienu vienā pieskārienā realizējot vairākumu – 0:1. Četras sekundes pirms pirmā perioda beigām bijušais „Stars” aizsargs Džemijs Olesjaks saņēma piespēli uzbrukuma zonas vidū un meta, gūstot, kā vēlāk izradījās uzvaras vārtus pret komandu, kurā viņš aizvadījis piecas pilnas sezonas – 0:2. Mača vidū „Stars” zvaigzne Aleksandrs Radulovs samazināja starpību līdz 1:2, bet spēles pēdējā minūtē Jevgeņijs Malkins iemeta ripu tukšos vārtos – 1:3.

Spēlē starp divām Rietumu konferences vājākajām komandām - Vankūveras „Canucks” un Arizonas „Coyotes” tika gūti tikai vieni vārti – otrajā periodā koijotu aizsargs Olivers Ekmans-Larsons vairākumā pieslēdzās uzbrukumam un ar stipru metienu no pustālās distances pārspēja Jakobu Markstrjomu – 0:1. Neskatoties uz uzvaru, „Coyotes” palika pēdējā vietā konferencē un atpaliek no „Canucks” par četriem punktiem.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 13. martu ar astoņām spēlēm. Maču starp „Jets” un „Capitals” būs iespējams noskatīties bezmaksas NHL mājas lapā, spēles sakums plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

NHL spēles, 12. marts

SpēleRezultāts
Bruins – Blackhawks1:3
Islanders – Flames5:2
Stars – Penguins1:3
Canucks – Coyotes0:1

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +2 [+] [-]

, 2018-03-12 09:35, pirms 6 gadiem
Gibsons ir bijis fantastisks visās trijās šīs sezonas spēlēs,
pret Pingvīniem 47 atvairīti metieni no 50 un zaudējums pagarinājumā
pret Naftiniekiem 35 atvairīti metieni no 36 un zaudējums pēcspēles metienos
un pret Flames 50 atvairīti metieni no 52 un uzvara pamatlaikā.

Ja Gudļevskis būtu spējīgs konkurēt ar Gibsonu, tad viņam būtu iespējas arī šajā sezonā spēlēt NHL. Tagad vismaz Gudļevskim ir iespēja spēlēt kā 1. AHL un iekrāt uzvaras.
Es kā fans būtu priecīgs, ja Gudļevskis sistos AHL, lai tiktu vel pie kādas spēles NHL vel pāris sezonas, bet tā vien izskatās, ka nākošajā sezonā būs atpakaļ Eiropā.

Ja Rīgas Dinamo startēs KHL arī nākošajā sezonā, tad Gudļevska un Kalniņa duets vārtos būtu pa pirmo. Es pat sāktu skatīties spēles.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-12 10:30, pirms 6 gadiem
Nu es nekad nenovēlētu manam bijušam skolas biedram spēlēt Rīgas Dinamo. tad jau labāk lai spēlē ufā.

     [+] [-]

, 2018-03-12 10:32, pirms 6 gadiem
Islanders stāsts pēdējos pāris mēnešus - Ja atļauj pa saviem vārtiem uzmest 50 metienus, tad uzvar. Ja 25, tad zaudē...