Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Skrastiņam +2 un sausā uzvara

Skrastiņam +2 un sausā uzvara
Kārlis Skrastiņš
Foto: AFP/Scanpix

Uzvaru aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) izcīnīja latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars", kas ar rezultātu 4:0 savā laukumā apspēlēja Minesotas "Wild" vienību.

Zaudējums Kalgari pēcspēles metienos iepriekšējā spēlē nebija mazinājis, gluži otrādi - palielinājis dalasiešu apņēmību. Pirmajā trešdaļā Džeimijs Bens atklāja rezultātu, bet otrajā līdzjutējus iepriecināja vārtu biruma sprādziens piecas minūtes pirms beigām - vispirms Trevors Deilijs dubultoja pārsvaru, Toms Vendels panāca 3:0, bet Maiks Ribeiro, gūstot 15. vārtus šosezon, panāca 4:0. Pēdējā trešdaļā "zvaigznes" meta trīsreiz biežāk pa vārtiem, taču rezultāts vairs nemainījās, un "Stars" pēc vienas spēles pārtraukuma atkal izcīnīja uzvaru - 4:0.

Aizsargs Kārlis Skrastiņš savu darbu atkal paveica godam - uz ledus pavadījis 17 minūtes un 50 sekundes (divas minūtes un 53 sekundes mazākumā), dzelzs latvietis bloķēja četrus pretinieku metienus, izdarīja vienu spēka paņēmienu, reizi meta pa vārtiem, bet vēl divi Kārļa metieni lidoja garām vārtiem. Latvietim arī pozitīvs lietderības koeficients (+2).

Šī bija "Stars" otrā no septiņām mājas spēļu sērijas spēlēm. Nākamais mačs naktī uz pirmdienu, kad jāuzņem Losandželosas "karaļi". Komanda ar 37 uzvarām 68 spēlēs un 82 punktiem ieņem otro vietu Klusā okeāna divīzijā un ceturto Rietumu konferencē. Tiesa, astoto vietu no ceturtās šobrīd šķir tikai viens punkts, bet pateicīgais kalendārs Dalasai rada labu iespēju atrauties turpmākajos mačos un, kas zina, varbūt noķert arī priekšā esošās vienības - Sanhosē ar 85 punktiem, Detroitu - ar 88.

Citās spēlēs Artūra Irbes trenētais vārtsargs Bredens Holtbijs atvairīja 40 metienus, palīdzot Vašingtonas "Capitals" ar 2:1 mājās pieveikt Karolīnas "Hurricanes". Ņujorkas "Islanders" sagādāja ceturto neveiksmi pēc kārtas Bostonas "Bruins" (4:2), bet Kolumbusas "Blue Jackets" atkal krita Anže Kopitara nežēlastībā - slovēnim "hat trick" un Kolumbusai septītais zaudējums pēc kārtas - 2:4.


, 2011-03-12 09:09, pirms 13 gadiem
tā tik turpināt,jo vairāk uzvaru un punktu,jo lielāks prieks mums
, 2011-03-12 09:28, pirms 13 gadiem
Es domaaju visi, kas sapnoja redzet Karli nakamsezon DR , var beigt to dariit , jo ar taadu speeli piedaavajumi no NHL klubiem neizpaliks
Taa turpinaat malacis un veiksmi
, 2011-03-12 09:30, pirms 13 gadiem
Wild 2 spēles pēc kaŗtas un abas sausās vel pret Predators
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-12 12:48, pirms 13 gadiem
Ārprāts ar to rietumu konferenci. Oilers aizved Detroitu līdz papildlaikam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).