Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Merzļikina komandas traumu problēmas turpinās: Etkinsons izlaidīs 2-3 nedēļas

Merzļikina komandas traumu problēmas turpinās: Etkinsons izlaidīs 2-3 nedēļas
Kems Etkinsons. Foto: Zumapress/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Kolumbusas „Blue Jackets” diennakts laikā paziņojusi par divu spēlētāju savainojumiem. Jau ziņots, ka vadošais aizsargs Sets Džounss nevarēs spēlēt vismaz divus mēnešus, bet šovakar tiek vēstīts, ka vismaz dažas nedēļas piespiedu pauze būs nepieciešama arī Kemam Etkinsonam.

Kems Etkinsons šosezon piedalījies 44 spēlēs, kurās „Blue Jackets” sastāvā ticis pie 26 punktiem (12+14). Pāris iepriekšējās nedēļas gan viņam sanākušas pieticīgas, paliekot bez punktiem septiņās spēlēs pēc kārtas. Tagad viņam turklāt potītes sastiepuma dēļ nāksies izlaist divas vai trīs nedēļas, vēsta „Blue Jackets”.

Etkinsons izlaida arī iepriekšējo „Blue Jackets” spēli, savukārt decembrī un janvārī potītes dēļ nespēlēja 12 mačos pēc kārtas.

„Blue Jackets” komandā savainojumi turpina krāties – pirms mazāk nekā diennakts tika paziņots arī par vadošā aizsarga Seta Džounsa operāciju, kuras dēļ viņš nevarēs spēlēt vismaz divus mēnešus. Traumas ir vēl vairākiem Kolumbusas spēlētājiem, ieskaitot pamatvārtsargu Jonasu Korpisalo, kurš atgriezies „Blue Jackets” treniņprocesā, taču skaidrības par viņa atgriešanos spēļu režīmā vēl nav. Tiesa, vismaz vārtsargu līnijā „Blue Jackets” satraukumu nav lieliskās Elvja Merzļikina spēles dēļ, kā arī no AHL izsauktā Matīsa Kivlenieka dēļ.

Etkinsona jaunā trauma turklāt nāk brīdī, kad Kolumbusai gaidāms smags spēļu grafiks. Rītnakt tiks aizvadīta spēle pret Zemgus Girgensona pārstāvēto „Sabres”, kas sāks 12 dienu periodu, kurā jāpaspēj aizvadīt astoņas spēles. Spēles būs ik pārdienas, turklāt divreiz arī nāksies maču aizvadīt bez atpūtas dienas starp spēlēm.

„Blue Jackets” šis būs svarīgs posms, lai noturētos izslēgšanas spēļu zonā. Šobrīd Kolumbusas komanda ar 70 punktiem ieņem ceturto vietu Metropolitēna divīzijā un sesto vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/cam-atkins...


, 2020-02-12 20:26, pirms 4 gadiem
Grūts sezonas nogrieznis tas būs arī Kolumbusas vārtu vīriem. Tagad cīņu karstums tikai pieaugs. Un vēl nevar zināt kādi robi sastāvā vēl sagaidāmi.

Starp citu ir arī labas ziņas, nu vismaz tās, ko pats Elvis Merzļikins pastāstīja nesenajā intervijā. Viņa sacīto iekļāvu te:

NHL.Elvis Merzļikins atskatās uz jau padarīto...
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
4

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Martēns Senluī. Foto: NHL

Stenlija kausa izcīņā neiekļuvusī "Canadiens" pagarina līgumu ar Senluī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" pēc regulārās sezonas noslēguma paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Martēnu Senluī. Jaunā vienošanās paredz sadarbību uz nākamajā trīs sezonām.