Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Makdeividam izdodas izvairīties no ilgtermiņa savainojuma

Makdeividam izdodas izvairīties no ilgtermiņa savainojuma
Konors Makdeivids. Foto: PA Pictures/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Edmontonas "Oilers" centra uzbrucējs Konors Makdeivids nevarēs palīdzēt komandai divas trīs nedēļas. Sākotnējās prognozes bija pesimistiskākas.

Konors Makdeivids kreiso kvadricepsu savainoja sestdien, kad ar 3:2 tika pieveikta Nešvilas "Predators". Otrajā trešdaļā viņš pēc sadursmes ar pretinieku aizsargu Danti Fabro ietriecās apmalē. Neskatoties uz traumu, Makdeivids noslēdzošajā trešdaļā aizvadīja 5:47 minūtes, uz ledus būdams arī pašās beigās, kad "Oilers" sargāja pārsvaru.

"Tas šādam savainojumam ir normāls termiņš," pauda "Oilers" ģenerālmenedžeris Kens Holands. "Patiesībā ceram, ka viņš ierindā varētu atgriezties pat mazliet ātrāk. Labi, ka nav nepieciešama operācija, ka savainojums nav ilgtermiņa. Pēc nedēļas situāciju vērtēsim vēlreiz, lai saprastu, vai nav nopietnāk. Zinām, ka tas ir kvadricepsa savainojums, ka tas sadzīs, bet ir nepieciešams laiks visām procedūrām."

Pirmajā spēlē bez Makdeivida "Oilers" ar 5:3 pieveica Čikāgas "Blackhawks". Turpinājumā paredzētas izbraukuma spēles pret Tampabejas "Lightning", Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes". Edmontona atrodas Klusā okeāna divīzijas otrajā vietā, par vienu punktu atpaliekot no Vankūveras "Canucks".

Duelī pret "Blackhawks" ar četriem punktiem izcēlās Leons Draizaitls, kurš ar 89 punktiem ir NHL rezultatīvākais spēlētājs. Makdeivids ieņem otro vietu ar 81 punktu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/edmonton-o...


Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).