Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Koronavīrusa dēļ NHL klubiem ir nūju deficīts

Koronavīrusa dēļ NHL klubiem ir nūju deficīts
Foto: EPA/Scanpix

Koronavīrusa dēļ Nacionālajā hokeja līga (NHL) klubiem radušās problēmas ar nūju piegādi no Ķīnas. Āzijas lielvalstī ražotās nūjas NHL izmanto vairāk nekā 77% hokejistu, tostarp "Bauer" un CCM klienti.

Ziemeļamerikas veikalos nav problēmu ar Ķīnā ražotajām nūjām. Atšķirīga situācija ir ar elites nūjām, kas tiek ražotas nelielās partijās. Hokeju spēlējošs entuziasts var cerēt, ka viņa nūja izturēs visu sezonu. NHL hokejists katrai spēlei sagatavo jaunu - parasti pieejamas vismaz divas nūjas.

Koronavīrusa dēļ NHL sezonas vidū radušies piegādes traucējumi. Pēdējā laikā nav izdevies papildināt nūju krājumus. Bufalo "Sabres" mača tiešraides laikā "NBC Sports" informēja, ka klubu ekipējuma menedžeri sūdzas par nūju trūkumu - esot liels deficīts. Ražotāji nevēlas atzīt šādu problēmu, taču apstiprina, ka ir noraizējušies.

"Cenšos iztikt un nelauzt pārāk daudz nūju," atklāj Bostonas "Bruins" spēlētājs Čārlijs Koils, kura komandas biedrs Džeiks Debrasks ir nodrošinājies ar 10 nūjām un nesatraucas: "Es neko nesaudzēju. Man patīk ar to izšaut ripu."

GearGeek.com apkopotā informācija liecina, ka NHL apmēram 40% izmanto "Bauer" nūjas, bet 36% dod priekšroku CCM. 1.3% spēlē ar "True Hockey", kas savas nūjas ražo tajā pašā Ķīnā. "Warrior" ir vienīgais lielais ražotājs, kuru neietekmē stuācija Ķīnā, jo šīs kompānijas nūjas tiek izgatavotas Meksikā. Hokeja pasaules spēcīgākajā līgā 22% spēlētāju ir "Warrior" klienti.

Izmantotie resursi:
bostonglobe.com


, 2020-02-12 18:39, pirms 4 gadiem
Trampa ekonomika - ASV kompānijas, prece ražota Ķīnā vai Meksikā.
, 2020-02-12 20:14, pirms 4 gadiem
Lai ņem nost dinamo...spēlēt nejēdz...zemāk kur krist nav''
, 2020-02-12 21:03, pirms 4 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Trampa ekonomika - ASV kompānijas, prece ražota Ķīnā vai Meksikā.
darbaspēks ir tik dārgs, ka Tramps tur ne piekā nav vainīgs. Amerikāņi paši par grašiem neies strādāt.
, 2020-02-12 21:53, pirms 4 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Trampa ekonomika - ASV kompānijas, prece ražota Ķīnā vai Meksikā.
Labrit, Iphoni u.t.t. detalas tak viss no Kinas
, 2020-02-13 05:18, pirms 4 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Trampa ekonomika - ASV kompānijas, prece ražota Ķīnā vai Meksikā.
Nezināju, ka Tramps ir pie stūres pēdejos 30-40 gadus ASV un visās citās Rietumu lielvalstīs.
, 2020-02-13 15:22, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Nezināju, ka Tramps ir pie stūres pēdejos 30-40 gadus ASV un visās citās Rietumu lielvalstīs.
tramps ir vainīgs pie tā vīrusa
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
30

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.