Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" vārtsargs Andersons savaino aci, Pastrņāks – īkšķi

Juris Miņins
Juris Miņins

"Senators" vārtsargs Andersons savaino aci, Pastrņāks – īkšķi
Kreigs Andersons
Foto: Zumapress.com/Scanpix

Pavisam neveiksmīgas pēdējās pāris dienas ir izvērtušās Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejistiem Kreigam Andersonam (Otavas "Senators") un Davidam Pastrņākam (Bostonas "Bruins"), kuri guvuši savainojumus diezgan netipiskās situācijās.

Otavas "Seantors" vārtsargs Kreigs Andersons, aizvadot "sauso" treniņu, ir guvis acs savainojumu. Veicot žonglēšanu ar tenisa bumbiņām, viena no tām trāpīja vārtsargam pa aci un atstājot arī rētu. Lai arī kopumā savainojums neesot nopietns, Andersons izlaidīs šodien paredzēto spēli pret Karolīnas "Hurricanes".

Atgādināsim, ka šajā sezonā Kreigs Andersons bija spiests izlaist vairākus mačus smadzeņu satricinājuma dēļ.

Šosezon amerikāņu vārtsarga kontā ir 35 aizvadīti mači, 14 uzvaras, 90.4% atvairīto metienu un vidēji mačā ielaistas 3.55 ripas.

Tāpat pie savainojuma ārpus hokeja laukuma tika Bostonas "Bruins" uzbrucējs Davids Pastrņāks, kurš, atgriežoties pie auto no kāda oficiālā pasākuma, ko čehu hokejists apmeklēja ar citiem komandas biedriem, paslīdēja un savainoja īkšķi.

Pašlaik hokejistam ir veikta operācija un par to kad "Bruins" rezultatīvākais spēlētājs varēs atgriezties laukumā varēs zināt tikai pēc pāris nedēļām, taču Bostonas komandas vadība prognozē, ka tas varētu notikt vēl līdz regulārās sezonas beigām.

Davids Pastrņāks šosezon ir aizvadījis 56 spēles, kurās guvis 31 vārtus un atdevis 35 rezultatīvas piespēles. Ar šādu sniegumu viņš ir ne tikai rezultatīvākais "Bruins" spēlētājs, bet arī komandas labākais vārtu guvējs.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/

     [+] [-]

, 2019-02-12 20:56, pirms 5 gadiem
GG Blackhawks!! shonakt bruins ieriis