Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Didzis Rudmanis

Girgensonam -2, Bufalo turpina zaudēt

Girgensonam -2, Bufalo turpina zaudēt
Zemgus Girgensons pret "Blue Jackets"
Foto: AFP/Scanpix

Neveiksmju sēriju aizvadītajā naktī turpināja Bufalo "Sabres", kas ar Zemgu Girgensonu ierindā ar 1:4 visnotaļ bezzobainā cīņā atzina Kolumbusas "Blue Jackets" hokejistu pārākumu. Vienīgos vārtus "Sabres" labā guva tās kapteinis Tomass Vaneks.

Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja divpadsmit minūtes un divpadsmit sekundes, kas ir viņa otrs zemākais radītājs aizvadītajās piecās spēlēs. Mača gaitā Girgensons izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu "-2".

Neveiksmīgs izvērtās jau pats pirmais Girgensona un viņa maiņas biedru Johana Larsona un Braiena Flinna iznāciens uz ledus, kad Mariāna Gāborīka raidītais metiens atsītās pret vārtu stabiņu, un pirmais pie ripas piesteidzās Kem Etkinsons, gūstot savus pirmos vārtus sezonā.

Perioda turpinājumā aktīvāki bija Bufalo hokejisti, gana daudz momentu pie pretinieku vārtiem radot "Sabres" pirmajai maiņai. Devītajā minūtē Vaneku vienu vārtu priekšā pamanīja Stīvs Ots, kura atdoto piespēli komandas kapteinis veikli izmantoja gūstot savus otros vārtus sezonā un panākot 1:1.

"Blue Jackets" gan izdevās atgriezties vadībā, kad trešdaļas izskaņā vispirms Bufalo pasīvo spēli aizsardzībā izmantoja Niks Foliņo, taču tad uzbrukumā divi pret vienu jau 3:1 Kolumbusas labā panāca Gāborīks.

Ja pirmajā periodā Girgensons un viņa maiņas biedri sev atlicinātajā spēles laikā visnotaļ aktīvi apdraudēja Sergeja Bobrovska sargātos vārtus, otrajā un trešajā periodā maiņa bija krietni klusāka.

Jau pašā otrās trešdaļas ievadā "Blue Jackets" hokejistiem izdevās gūt ceturtos vārtus, kad, laukumā esot Girgensona maiņai, pēc Deivida Savāra metiena atlēkušo ripu ar nūjas neērto pusi vārtos raidīja Brendons Dubinskis. Pavisam neveiksmīgs mačs izvērties bija "Sabres" aizsargam Maikam Vēberam, kurš bija laukumā visos četros vārtu zaudējumos.

Trešdaļas turpinājumā "Sabres" hokejisti pamanījās nopelnīt četrus noraidījumus, taču gana sekmīgi darbojās gan "Sabres" aizsardzība (2:30 minūtes mazākumā laukumā pavadīja arī Girgensons), gan arī Raiens Millers.

Trešajā periodā "Sabres" hokejisti bija nedaudz aktīvāki, trešdaļas vidū mājinieki vienīgo reizi mačā spēlēja skaitliskajā vairākumā, taču pārvērst to vārtu guvumā nespēja. Lai gan Bufalo spēja radīt pa kādai labai vārtu gūšanas iespējai, vārtus mājinieki vairs neguva, piedzīvojot jau piekto sakāvi šosezon.

Nākamo spēli "Sabres" aizvadīs naktī uz svētdienu, kad tiksies ar Stenlija kausa čempioni Čikāgas "Blackhawks".

NHL regulārā sezona, 10. oktobris

"Sabres" - "Blue Jackets" 1:4 (1:3, 0:1, 0:0)
Vārti: 1:51 Etkinsons (Gāborīks, Višņevskis) 0:1, 8:50 Vaneks (Ots, Hodžsons) 1:1, 16:35 Foliņo (Johansens, Umbergers) 1:2, 18:48 Gāborīks (Etkinsons, Marejs) 1:3, 22:11 Dubinskis (Savārs, Gāborīks) 1:4
Vārtsargi: Raiens Millers - Sergejs Bobrovskis

NHL spēļu rezultāti

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Avalanche-Bruins2:0Blue Jackets-Sabres4:1
Hurricanes-Capitals3:2Coyotes-Red Wings4:2
Panthers-Lightning2:7Maple Leafs-Predators4:0
Jets-Wild1:2Canadiens-Oilers4:1
Sharks-Canucks4:1Rangers-Ducks0:6

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2013-10-11 04:50, pirms 11 gadiem
Vai tiešām Girgensona negatīvais lietderības koeficients ir jāakcentē katrā virsrakstā? Ņemot vērā, ka 98% šīs spēles neredz?
Spēle pilnīgi nekāda, skatītāji aizgāja baurojot. Zemgu jāliek pirmajās 2 maiņās, vai jāsūta uz fārmklubu, lai vismaz zēns konfidenci nezaudē un attīsta līdera dotības
, 2013-10-11 04:52, pirms 11 gadiem
Kamzols91 rakstīja: Vai tiešām Girgensona negatīvais lietderības koeficients ir jāakcentē katrā virsrakstā? Ņemot vērā, ka 98% šīs spēles neredz?
Spēle pilnīgi nekāda, skatītāji aizgāja baurojot. Zemgu jāliek pirmajās 2 maiņās, vai jāsūta uz fārmklubu, lai vismaz zēns konfidenci nezaudē un attīsta līdera dotības
satraukumam nav pamata - šī tomēr tikai otrā spēle, kuru zemgus ar negatīvu koefu pabeidz
, 2013-10-11 04:52, pirms 11 gadiem
Saprotu, ka komandā ir lielas pārmaiņas, bet tik sliktu sākumu tiešām negaidīju.
, 2013-10-11 04:56, pirms 11 gadiem
Mjā, sākums Buffalo likās tīri cerīgs... Pat zonā ripu pieturēja, bija iespējas, bet nu kļūdas aizsardzībā iegāza. Bobrovskis Kolumbusas vārtos jau ar bija labs!

Zemgum spēle tāda vidēja. Sūdus netaisīja (pie -2 galīgi vainīgs nebija), bet īsti 'game changer's' ar nebija. Uzbrukuma zonā pārsvarā labi cīnījās, pāris reizes normāli iegāja, izkapāja, bet nu no tā visa nekādi jēdzīgi uzbrukuma turpinājumi nesanāca. Laikam, ko gan citu var gribēt no 3 rūkijiem vienā maiņā. Lai arī džeki labi kapā, šķiet ka īsti jau tas nestrādā un rezultātu nedod (pagaidām). Prasās kāds pieredzējušāks plecs blakus, manuprāt.
Jācer, ka varbūt ar laiku treneris pajauks maiņas un ZG iespēlēs uz kādu spēli ja ne gluži kopā ar Vaneku, tad varbūt 2. maiņā. Galu galā sliktāk jau vairs nevar būt.
Nu un jā - trenera krēsls varētu būt, ka pamatīgi šūpojas.

Tagad jāgaida ko Hertls šovakar sastrādās!
, 2013-10-11 05:09, pirms 11 gadiem
ļoti neinteresanta komanda, bet jācer ka saspēlēsies, potenciāls jau ir..
, 2013-10-11 05:34, pirms 11 gadiem
Sakat,ko gribat, Taču uzskatu, ka Zemgum IR JĀDOD spēlēt vadošajās maiņās? kā Zemgus Laukumā, tā bīstami pie vārtiem, taču tie maiņas partneri????? Zemgus BRīvs savā malā, čalis pats aiziet uz priekšu,kur atņem tam ripu... Zemgum ir Vairāk jāspēlē tas toč! Savādāk tiešām pārliecību par saviem spēkiem zaudēs... Nu nav viņš sliktākais.. dažam labam komandas biedram jāpamācās no jauniņā varbūt tiešām treneri vajag nomainīt? varbūt viņš redzēs,ka Girgensonam ir pa spēkam spēle pirmajās 2 maiņās? Kāds vispār atceras,kā nobeidza trešdaļu ar skaistu spēka paņēmienu? Kad pretinieks jau gribēja aicināt letiņu kauties? Nav ko pārmest... tikai kā komandai visai kopā..un trenerim... jau cik spēles pēc kārtas neko nemaina? vienīgi Grigorenko atsēdināja šodien..
, 2013-10-11 06:05, pirms 11 gadiem
Kamzols91 rakstīja: Vai tiešām Girgensona negatīvais lietderības koeficients ir jāakcentē katrā virsrakstā? Ņemot vērā, ka 98% šīs spēles neredz?
Spēle pilnīgi nekāda, skatītāji aizgāja baurojot. Zemgu jāliek pirmajās 2 maiņās, vai jāsūta uz fārmklubu, lai vismaz zēns konfidenci nezaudē un attīsta līdera dotības
Diemzzel statistkas ailes ar to vinjs izceljas...Ja godiigi es biju paarsteigts kaapeec visaa LV zemgus tika pasludinats par bez maz vai liigas jauno superzvaignzi peec pirmaas speeles... Ceru ka veel peec paaris speeleem nesaaksies LIELAA NODIRSSANA, ja tas taa turpinaasies! Objektiivi veerteejot vinjam ssitaa sezona ir lai tikai nostiprinaatos liigaa un tas jau buus labi! Ticu ka naakotnee zemgus ar savaam darba speejaam, buus stabils punktu vaaceejs
, 2013-10-11 06:28, pirms 11 gadiem
Leonards Raiļans rakstīja: Sakat,ko gribat, Taču uzskatu, ka Zemgum IR JĀDOD spēlēt vadošajās maiņās? kā Zemgus Laukumā, tā bīstami pie vārtiem, taču tie maiņas partneri????? Zemgus BRīvs savā malā, čalis pats aiziet uz priekšu,kur atņem tam ripu... Zemgum ir Vairāk jāspēlē tas toč! Savādāk tiešām pārliecību par saviem spēkiem zaudēs... Nu nav viņš sliktākais.. dažam labam komandas biedram jāpamācās no jauniņā varbūt tiešām treneri vajag nomainīt? varbūt viņš redzēs,ka Girgensonam ir pa spēkam spēle pirmajās 2 maiņās? Kāds vispār atceras,kā nobeidza trešdaļu ar skaistu spēka paņēmienu? Kad pretinieks jau gribēja aicināt letiņu kauties? Nav ko pārmest... tikai kā komandai visai kopā..un trenerim... jau cik spēles pēc kārtas neko nemaina? vienīgi Grigorenko atsēdināja šodien..
Jā, es šito pašu esmu ievērojis, pirmās divas maiņas, pa lielam kādi invalīdi.
Slēpts komentārs: maris777
, 2013-10-11 07:35, pirms 11 gadiem
maris777 rakstīja: Protams ka jāakcentē, jo latviešiem ļoti patīk nod*rst savējos.
Aizmirsi par pārslavēšanu un lielību pateikt - tas stāv pat pāri tai nod*ršanai. Pietiek jau palasīt te SC treneru viedokļus,lai tajā pārliecināties. Visa komanda lohi - Zemgusu par prezidentu,viņš ir ārpus tās,pāri visam un visiem.

Ja tā turpināsies,pirmie lidos jauniņie.
, 2013-10-11 07:46, pirms 11 gadiem
Zemgusu jau šodien sūtīs prom,tā spēlēt nedrīkst. Viņš taču uzbrucējs,bet vārtu nav!
, 2013-10-11 07:58, pirms 11 gadiem
Ko jūs te visi muldat par to nodir*anu..

Viss čotka - čalis spēlē labi, ideāli, aktīvi, dara visu, lai kko izveidotu.
Bet trenneri nu gan ir dīvaini! Lai patrennējas 2 un 1 maiņā pāris trenniņus un uzliek kādā spēlē uzspēlēt kopā ar Vaneku, kāds pieredzējis čalis, kam vismaz nebūs bail atdot piespēli.. Vrbt arī kkas veidosies!

Go Zemg, turpini tāpat!
, 2013-10-11 08:01, pirms 11 gadiem
Ervins Dhu rakstīja: Ko jūs te visi muldat par to nodir*anu..

Viss čotka - čalis spēlē labi, ideāli, aktīvi, dara visu, lai kko izveidotu.
Bet trenneri nu gan ir dīvaini! Lai patrennējas 2 un 1 maiņā pāris trenniņus un uzliek kādā spēlē uzspēlēt kopā ar Vaneku, kāds pieredzējis čalis, kam vismaz nebūs bail atdot piespēli.. Vrbt arī kkas veidosies!

Go Zemg, turpini tāpat!
Tāpat turpināt?
, 2013-10-11 08:01, pirms 11 gadiem
Nez,šodien kāds ierunāsies par tukšajām tribīnēm un lielo fanu atbalstu,kad dzirdams kā muša pa arēnu lido ?
Pagaidām viss velk uz to,ka Bifeļu skauti atkal būs nolaiduši ūdeņus un lielās lozes Grigorenko,Girgensons utt būs vairāk ar mīnus zīmi,kā ar plus.
Neizskatās,ka tie būs komandas nākotne,lielā nozīmē.
Un Mišam pagaidām izskatās vēl bēdīgāk tā bilde. Zemgusam iespējams tās iespējas lielākas perspektīvā.
Bet nu sliktākajā gadījumā viņus gaida Maskavas CSKA.
Cik parodoksāli,abi draftēti vienā komandā NHL,abi draftēti vienā komandā KHL (CSKA) Kopā uz visiem laikiem.

Cik noprotu,tad SC tagad raksta par Bifeļu gaitām NHL,par pārējiem klubiem klusums. Kāpēc NHL - eri nešūmējas ? Vai visi tagad atbalsta vienu komandu ?
, 2013-10-11 08:02, pirms 11 gadiem
aizermans rakstīja: Tāpat turpināt?
Viņš laikam pats nesaprata,ko novēl. Laikam novēlēja komandai kāsienus un Zemgum ar - 2 sausā katru spēli pabeigt.
, 2013-10-11 08:13, pirms 11 gadiem
Ja Vaneks aizies,tad tajā komandā vispār vairs nepaliks neviena ievērības cienīga spēlētāja.
Pēc KHL standartiem, Bifeļi NHL ir stabili = Novakuzņeckas Metalurg.
Stagnācija un vēlreiz stagnācija. Netiek piesaistītas ne esošas zvaigznes,ne jaunās. Par jauniešu piesaisti vispār ir čau. Drafts pa tukšo.
Kopš 2010 gada Grigorenko un tagad Girgensons ir pirmie ko izsauca lielajā komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-11 08:18, pirms 11 gadiem
svomalraH rakstīja: Cik noprotu,tad SC tagad raksta par Bifeļu gaitām NHL,par pārējiem klubiem klusums. Kāpēc NHL - eri nešūmējas ? Vai visi tagad atbalsta vienu komandu ?
Sen jau pofig ko SC raksta nav nekāds 20.gadsimts, pats zinu kur skatīties un lasīt
, 2013-10-11 08:20, pirms 11 gadiem
svomalraH rakstīja: Ja Vaneks aizies,tad tajā komandā vispār vairs nepaliks neviena ievērības cienīga spēlētāja.
Pēc KHL standartiem, Bifeļi NHL ir stabili = Novakuzņeckas Metalurg.
Stagnācija un vēlreiz stagnācija. Netiek piesaistītas ne esošas zvaigznes,ne jaunās. Par jauniešu piesaisti vispār ir čau. Drafts pa tukšo.
Kopš 2010 gada Grigorenko un tagad Girgensons ir pirmie ko izsauca lielajā komandā.
laikam nhl neseko līdzi... ir reta komanda, kura stabili ir top komanda visu laiku kā detroita. parasti pēc labiem laikiem nāk pastarītes statuss - blackhawks pirms iepriekšējā lokauta nebija nekādi baigie stāri, tas pats ar blues, labi drafta piki un jauno izaugšana tagad šos padarījuši par reālu kausa pretendentu
, 2013-10-11 08:24, pirms 11 gadiem
Treneri jāmaina un viss. Normāls treneris kādu spēlētāju nosaucot par labāko pirmajās 3 spēlēs ieliks viņu labākā virknējumā vai dos ilgāku spēles laiku. Zemgusa gadījumā viņam tieši spēles laiku samazina...
, 2013-10-11 08:27, pirms 11 gadiem
Jusper rakstīja: laikam nhl neseko līdzi... ir reta komanda, kura stabili ir top komanda visu laiku kā detroita. parasti pēc labiem laikiem nāk pastarītes statuss - blackhawks pirms iepriekšējā lokauta nebija nekādi baigie stāri, tas pats ar blues, labi drafta piki un jauno izaugšana tagad šos padarījuši par reālu kausa pretendentu
Rīgas Dinamo arī stabili tiek PO un ? Starp citu ar jauno kadru piesaisti ir arī aptuveni līdzīgi. Mums arī ir mūžīgi jaunie un perspektīvie Sotnieks,Džeriņš un Meija. Nosauc kau vienu izņemot Vaneku ievērības cienīgu ? Millers ? Par centriem nerunājot. Ja tāds brevno,kā Grigorenko tiek mēģināts 2 maiņā.

Miša tagad varēs vēl vienu interviju dot,katrs Rus bērns vēlas spēlēt NHL,bet nākas spēlēt KHL

Bet kaut kas liek domāt,ka atgriešanās gadījumā būs citi stāsti.No sērijas - Sveika dzimtene un kā es skumu. Sapņu komanda un nopelniem bagātais klubs CSKA,par saelektrizēto ar pagātnes zvaigžņub smaku arēnas gaiss utt. Cik skaisti ir bērzi Krievijā un kā aug baravikas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-11 08:36, pirms 11 gadiem
svomalraH rakstīja: Rīgas Dinamo arī stabili tiek PO un ? Starp citu ar jauno kadru piesaisti ir arī aptuveni līdzīgi. Mums arī ir mūžīgi jaunie un perspektīvie Sotnieks,Džeriņš un Meija. Nosauc kau vienu izņemot Vaneku ievērības cienīgu ? Millers ? Par centriem nerunājot. Ja tāds brevno,kā Grigorenko tiek mēģināts 2 maiņā.

Miša tagad varēs vēl vienu interviju dot,katrs Rus bērns vēlas spēlēt NHL,bet nākas spēlēt KHL

Bet kaut kas liek domāt,ka atgriešanās gadījumā būs citi stāsti.No sērijas - Sveika dzimtene un kā es skumu. Sapņu komanda un nopelniem bagātais klubs CSKA,par saelektrizēto ar pagātnes zvaigžņub smaku arēnas gaiss utt. Cik skaisti ir bērzi Krievijā un kā aug baravikas.
Jā, par to pēdējo rindkopu atliek piekrist un būtu pat smieklīgi, ja ne jau redzēti stāsti
, 2013-10-11 08:36, pirms 11 gadiem
andzejsw rakstīja: Treneri jāmaina un viss. Normāls treneris kādu spēlētāju nosaucot par labāko pirmajās 3 spēlēs ieliks viņu labākā virknējumā vai dos ilgāku spēles laiku. Zemgusa gadījumā viņam tieši spēles laiku samazina...
Zemga, man šķiet, ka locījumā ir pareizi
N. kas? Zemgus, (nevis Zemguss)
Ģ. Kā? Zemga (nevis Zemgusa)
D. Kam? Zemgum (nevis Zemgusam)
utt
, 2013-10-11 08:38, pirms 11 gadiem
Ogļracis Feodosijs rakstīja: Jā, par to pēdējo rindkopu atliek piekrist un būtu pat smieklīgi, ja ne jau redzēti stāsti
Tie bija un būs,esi drošs Pie kam stabili tie ir gan virzienā uz vienu pusi,gan uz otru.
Šabloni,standarti un ierunātās frāzes. Plates maiņa un pa jaunam,lai kāds nebūtu virziens.
, 2013-10-11 08:44, pirms 11 gadiem
diemžēl bet slīd uz AHL
, 2013-10-11 08:45, pirms 11 gadiem
Haļavas vairs nekrīt.
, 2013-10-11 08:52, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: klauns gatavākais tu esi. pārējiem ir vairāk golu? tad jau sutisim visus uz farmu!
Āmur! Pārejaiem ir kāds goliņš,bet nešūtīs jau prom vārtsargus vai aizsargus,bet gan jaunos,un uzbrucējus,kuri nespēj dabūt ripu vārtos, mūsejam vēl lietderības koeficients ir vājš!
, 2013-10-11 08:54, pirms 11 gadiem
Skatijos pirmos divus periodus, Sabres nekādi. Truls skrien , met hokejs. Pat izejot trijatā pret vienu aizsargu, Vaneks krītot nevis atdod piespēli, bet met pa vārtiem. Tāpat arī Zemgus noskopojās un piespēli neatdeva, bet meta pats, tāpat arī viņa partneris dara. Bobrovskis pat neiesila, visi metieni redzami.

Žaketes darija citādi, izejot divatā pret vienu aizsargu, atdod piespēli un banka. Tāpēc arī vinnēja. Vēl tās kļūdas bifeļiem nesaprotamas. Šaubos, ka kaut kas mainīsies un ja nemainīsies tad treneris kopā ar Latvijas zvaigzni atgriezīsies Ročesterā.

Domāju, ka jebkura KHL komanda vinnētu pašreizējos zobenus..
, 2013-10-11 09:01, pirms 11 gadiem
Kamzols91 rakstīja: Vai tiešām Girgensona negatīvais lietderības koeficients ir jāakcentē katrā virsrakstā? Ņemot vērā, ka 98% šīs spēles neredz?
Spēle pilnīgi nekāda, skatītāji aizgāja baurojot. Zemgu jāliek pirmajās 2 maiņās, vai jāsūta uz fārmklubu, lai vismaz zēns konfidenci nezaudē un attīsta līdera dotības
Saskaņā ar uzvarētāju domāšanu -2 nav negatīvais.
Vienkārši statistika.
, 2013-10-11 09:07, pirms 11 gadiem
īsti neatceros, tik sīki nesekoju visām niansēm, bet vai pārbaudes spēlēs Zemgus tieši nespēlēja labi un nesapratās ar Grigorenko? Nu vēl protams otrs maiņas partneris... Toreiz kaut kā labāk gāja un arī pirmajā spēlē tā maiņa. kapēc viss tas bija jājauc ārā?
, 2013-10-11 09:09, pirms 11 gadiem
Girgensona dēļ esmu sācis skatīties to neinteresanto Sabres,kur bez Vaneka nav nekā.Šī spēle gaužam vāja,vienīgi Tomasa gols gan skaists.Pie pirmajiem vārtiem domāju līdzvainīgs arī Girgensons,jo Gaboriks uzmeta no zonas zilās līnijas,kuru Zemgum vajadzēja vismaz mēģināt bloķēt.Viņš mierīgi noskatījās ,kā Gaboriks met.Varbūt neuzspēja.Tā jau puika cīnās,bet ar to var izrādīties par maz,jo Sabres rindās prasīt prasās pārmaiņas.Ar šī brīža sniegumu var "cīnīties" NHL līgā par pēdējām vietām un augstāku drafta izvēli.
, 2013-10-11 09:10, pirms 11 gadiem
Nedomaju, ka pagaidam ir baigi jacepas par to, ka Zemgum nenak punkti. Ja treneris vinam dod iespeju, tad ir jaspele un jacensas to darit pec iespejas labak. Pienaks laiks un bus ari punkti, jo potencials jau dzekam ir labs. Ok, Buffalo sobrid tiesam izskatas ka nespejnieki, bet Zemgus savos 19 spele, teiksim ta - neslikti. Gribu vilkt paraleles ar 1991.gada Sharks, kad tur saka spelet Sandis Ozolinsh - komanda nekada, bet Sandis speleja labi. Kas no ta velak iznaca, mes visi labi zinam. Buffalo un Zemgus gadijums, manuprat ir loti lidzigs! Ta ka, pacietibu, kungi! Zemgus vel liks par sevi runat! Un skali runat!!!
, 2013-10-11 09:10, pirms 11 gadiem
Tā kopumā par 5 spelem !!!! Girgensons jau tikai pirmo sezonu,pirmās speles,bet jautajums ko gan citi gaida,kuri jau ne pirmo sezonu aivada,ne pirmo speli???? 4 speletaji tik guvuši vartus-kopā 5 varti,5 speles !!!! videji 1 varti vienā spelee----> pat novokuzneca vairak gust
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).