Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

KHL 24 punktus guvušais Kraknels paraksta līgumu ar Edmontonas "Oilers"

KHL 24 punktus guvušais Kraknels paraksta līgumu ar Edmontonas "Oilers"
Adams Kraknels, pārstāvot Kanādas izlasi Špenglera kausā. Foto: imago/Zink/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Edmontonas “Oilers” paziņojis, ka parakstīts divvirzienu līgums uz vienu sezonu ar 35 gadus veco uzbrucēju Adamu Kraknelu.

Pagājušajā sezonā Adams Kraknels pirmo reizi spēlēja ārpus Ziemeļamerikas. Viņš pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas klubu Pekinas “Kunlun Red Star”. Kanādietis piedalījās 52 spēlēs, sakrājot desmit vārtus un 24 punktus. Tādējādi viņš bija sestais rezultatīvākais spēlētājs komandā. Tagad Kraknels atgriezies Ziemeļamerikā, pievienojoties Edmontonas “Oilers”.

Pieredzējušais uzbrucējs karjeras laikā pārstāvējis septiņas NHL komandas - Sentluisas “Blues”, Kolumbusas “Blue Jackets”, Vankūveras “Canucks”, “Oilers”, Dalasas “Stars”, Ņujorkas “Rangers” un Anaheimas “Ducks”. Kopumā viņš aizvadījis 210 spēles, gūstot 21 vārtus un pievienojot 22 piespēles. Kraknela kontā arī 46 soda minūtes un +3 lietderības koeficients.

Tāpat Kraknels daudz spēlējis Amerikas Hokeja līgā, kur 530 spēlēs viņam ir 309 punkti un 306 soda minūtes.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/oilers/news/rel...


Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.