Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" aizsardzības līderis Letangs atlabis un varēs piedalīties nometnē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" aizsardzības līderis Letangs atlabis un varēs piedalīties nometnē
Kriss Letangs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas čempione Pitsburgas "Penguins" šajā nedēļā sāks gatavoties jaunajai sezonai, un uz ledus būs arī aizsardzības līderis Kriss Letangs, kurš saņēmis ārstu atļauju.

30 gadus vecā aizsarga Krisa Letanga sezona beidzās aprīlī, kad viņam tika veikta kakla operācija, un pirmās prognozes liecināja, ka atlabšanas process varētu aizņemt četrus līdz sešus mēnešus. Pēdējo maču kanādietis aizvadīja 21. februārī.

Kļuvis zināms, ka Letangs saņēmis ārstu atļauju un piedalīsies Pitsburgas "Penguins" treniņnometnē, lai gan pavasarī nebija skaidrības, vai viņš vispār varēs turpināt karjeru. "Sagaidu, ka viņam netiks dotas nekādas atlaides, un domāju, ka viņš gaida to pašu," teica kluba ģenerālmenedžeris Džims Raterfords.

"Viņš katru spēli grib laukumā pavadīt 40 minūtes. Domāju, ka Kriss pārbaudes spēļu periodā ieskriesies un būs gatavs jaunajai sezonai," teica Raterfords, kura komanda, neskatoties uz aizsardzības līdera pazaudēšanu, otro reizi pēc kārtas izcīnīja Stenlija kausu.

Letangs pagājušajā sezonā piedalījās 41 spēlē, gūstot piecus vārtus un savācot 34 punktus. Viņš laukumā pavadīja 25:31 minūti, rādītājā esot pārliecinošs līderis – starp komandas biedriem tuvākais sekotājs bija četru ar pusi minūšu attālumā.

Kā norādīja ģenerālmenedžeris, Letanga atgriešanās palīdzēs pārdzīvot citu spēlētāju pazaudēšanu vasaras laikā – jaunas komandas atrada Trevors Deilijs un Rons Heinsijs.

Izmantotie resursi:
Pens D Letang cleared for training camp -...

     [+] [-]

, 2017-09-11 17:14, pirms 7 gadiem
Ar Letangu būs supervairākums, Kesels, Krosbijs, Malkins, Letangs, Šulcs