Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" noslēdz līgumu ar Seversonu par 25 miljoniem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Devils" noslēdz līgumu ar Seversonu par 25 miljoniem
Zemgus Girgensons un Deimons Seversons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņūdžersijas "Devils" uz sešiem gadiem pagarinājis līgumu ar aizsargu Deimonu Seversonu, kurš saņems 25 miljonus dolāru.

Ņūdžersijas "Devils" sākusi pārbūves procesu, un komanda pagājušajā sezonā palika pēdējā vietā Austrumu konferencē, 82 spēlēs savācot 70 punktus. Arī 183 gūtie vārti bija pārliecinoši sliktākais rezultāts – "Devils" bija vienīgā komanda konferencē, kas neiemeta vismaz 200 vārtus.

Starp aizsargiem līderis bija Deimons Seversons, kurš izdarīja 28 piespēles un savāca 31 punktu – abos rādītājos viņš sasniedza personisko rekordu un bija pirmais komandas biedru vidū. Seversons aizvadīja 80 mačus, un viņam tā bija trešā sezona Ņūdžersijas "Devils" rindās.

Šodien klubs paziņoja, ka ar 23 gadus veco Seversonu pagarināts līgums līdz 2023. gadam, un sešu sezonu laikā viņš saņems 25 miljonus dolāru. Vēl gan palikusi viena sezona pašreizējā līguma ietvaros. Nākamajā sezonā Seversons saņems 2,5 miljonus, bet pēc tam viņa alga pieaugs līdz 5,1 miljonam.

"Deimons ir jauns aizsargs, ar kuru ir prieks strādāt," teica Ņūdžersijas "Devils" ģenerālmenedžeris Rejs Šero. "Jaunais līgums parāda mūsu īpašnieku vēlmi turpināt pārbūves procesu."

Izmantotie resursi:
Devils sign defenceman Damon Severson to...