Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" atsāk treniņus: ierindā gan Merzļikins, gan Kivlenieks

Andrejs Siliņš

"Blue Jackets" atsāk treniņus: ierindā gan Merzļikins, gan Kivlenieks
Elvis Merzļikins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" spēlētāji, gatavojoties sezonas atsākšanai, ceturtdien aizvadījuši pirmo kopīgo treniņu. Ierindā bija abi Latvijas vārtsargi Elvis Merzļikins un Matīss Edmunds Kivlenieks.

Šis bija pirmais koptreniņš kopš sezonas pārtraukšanas brīža martā koronavīrusa pandēmijas dēļ. NHL atgriešanās plāna pirmajā fāzē hokejistiem bija jāiziet karantīna, bet tagad sākusies otrā fāze, kurā atļauti brīvprātīgie treniņi mazās grupās. Pirmajā treniņā ierindā bija tikai deviņi spēlētāji, kas sadalīti divās grupās.

A grupā šodien treniņu aizvadījuši uzbrucēji Gustavs Nīkvists un Olivers Bjorkstrands, aizsargi Sets Džounss un Endrjū Pīks, kā arī latviešu vārtsargs Matīss Kivlenieks. B grupā trenējās uzbrucēji Railijs Nešs un Laiems Fūdijs, aizsargs Skots Heringtons un latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins.

Pirms atgriešanās kluba rīcībā visi hokejisti nodeva testus un izgāja īpašu medicīnisko apskati. Testi spēlētājiem tiks veikti divreiz nedēļā, bet temperatūru mērīs katru dienu. Pirms treniņu atsākšanas katram klubam bija jānorīko īpašs cilv;ēks, kura galvenais uzdevums būs pieskatīt, lai tiek ievēroti visi nepieciešamie piesardzības pasākumi.

Iepriekš jau ziņots, ka trešo fāzi - komandu treniņnometnes - paredzēts uzsākt 10. jūlijā. Pagaidām vēl nav oficiāli izziņots datums, kad līga varētu atsākties, vien zināms, ka sezonu pabeigs 24 komandas.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/

     [+] [-]

, 2020-06-12 09:57, pirms 4 gadiem
Kivleniekam beidzās līgums pēc šīs sezonas. interesanti kāds ceļš viņu sagaida tālāk

  +3 [+] [-]

, 2020-06-12 10:12, pirms 4 gadiem
trakais_zaglens rakstīja: Kivleniekam beidzās līgums pēc šīs sezonas. interesanti kāds ceļš viņu sagaida tālāk
Kivlenieks ir ierobežotais brīvais aģents, tāpēc visi viņa ceļi ir atkarīgi no Kolumbusas komandas vēlmēm un vajadzībām.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-12 11:18, pirms 4 gadiem
Kivlenieka kontekstā būs interesanti pavērot kā viņa bijušajam konkurentam Kulbakovam klāsies kolhozā.

     [+] [-]

, 2020-06-14 10:47, pirms 4 gadiem
Kulbakovs tak bija Almetjevskā vhl
Kas no khl vińu parakstīja uz nākamo sezonu?