Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" vairs necentīsies aizmainīt Keselu, arī Malkins paliks komandā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" vairs necentīsies aizmainīt Keselu, arī Malkins paliks komandā
Fils Kesels un Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Pitsburgas "Penguins" ģenerālmenedžeris Džims Raterfords norādījis, ka malējais uzbrucējs Fils Kesels, visticamāk, komandu pārstāvēs arī nākamajā sezonā, jo centieni viņu aizmainīt bijuši neveiksmīgi.

"Visdrīzāk, ka Kesels arī nākamajā sezonā spēlēs Pitsburgā. Viņš ir labs hokejists, kurš mūsu labā ir paveicis daudz, tādēļ viņa aizmainīšana nav obligāta. Pie tam jāsaprot, ka viņa līgumā ir punkts, kas liedz aizmainīt bez paša piekrišanas. Šobrīd izskatās, ka viņš paliks komandā," teica Raterfords.

Iepriekš "Penguins" centās atbrīvoties no Kesela, viņu aizmainot uz Minesotas "Wild" pret Džeisonu Zakeru. Tomēr uzbrucējs pēc sarunas ar otras komandas vadību noraidīja pāreju. Situācijai tuvu stāvoši avoti vēsta, ka Kesels neticot "Wild" izredzēm tuvākajās sezonās pacīnīties par Stenlija kausu, tāpēc noraidījis maiņu.

Pagājušajā sezonā Kesels devās laukumā 82 spēlēs, kuru laikā guva 27 vārtus un sakrāja 82 punktus, taču tas bija par desmit punktiem mazāk nekā gadu iepriekš. "Penguins" izstājās jau Stenlija kausa pirmajā kārtā, ar 0-4 zaudējot Ņujorkas "Islanders", un Raterfords pēc neveiksmes vēlas pārmaiņas komandā.

Pēc ceturtā zaudējuma viņš atzina, ka nav pārliecināts par to, vai komandā paliks Jevgeņijs Malkins, bet tagad Raterfords domas ir mainījis un rēķinās ar centra uzbrucēju. "Ticu viņam. Jā, pagājušo sezonu nevar nosaukt par veiksmīgu, mēs visi to zinām. Taču Malkins ir lielisks hokejists. Zinu, cik labs viņš ir. Kad man prasīja par viņa aizmainīšanu, nebiju par 100% drošs. Taču dziļi sirdī zināju, ka viņš paliks daļa no komandas."

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1021370/201...

     [+] [-]

, 2019-06-11 21:03, pirms 5 gadiem
KO līdz neizdodas aizmainīt tā Raterfors dzied citu dziesmu, TIcu viņam..
PSc vajag pārmaiņas, cerams Tediju parakstīs un viņs aizvadīs pilnu sezonu.
Pie tam vajadzētu vēl kādu vārtsargu, Marejam nav konkurenta, Desmits nevelk

  -3 [+] [-]

, 2019-06-11 21:20, pirms 5 gadiem
UN tā lai arī Paliktu ok Kessels var iet , bet Malkins ir Komandas Līderis un True Pen #BelieveInPens #PensNation

  -1 [+] [-]

, 2019-06-11 21:22, pirms 5 gadiem
zaxx rakstīja: KO līdz neizdodas aizmainīt tā Raterfors dzied citu dziesmu, TIcu viņam..
PSc vajag pārmaiņas, cerams Tediju parakstīs un viņs aizvadīs pilnu sezonu.
Pie tam vajadzētu vēl kādu vārtsargu, Marejam nav konkurenta, Desmits nevelk
Pitsburga padzīvoja īsu brīdi ar diviem pirmajiem vārtsargiem. Ar ko tas beidzās? Ideja, ka komandai vajag divus pirmos numurus un tad jāļauj viņiem ēsties savā starpā ir stulba, ko pierāda arī tas, ka uzvarošās komandas vienmēr spēlē ar pirmo numuru un dublieri. Izņēmumi ir tikai tad, ja otrais ir vēl ļoti jauns, bet potenciāli labs vārtsargs (kā bija Bostonā ar Tomasu un Rasku).

Marejam šī sezona bija slikta, taču viņam jau ir divi kausi, turklāt, abi ir izcīnīti, nevis atsēdēti uz soliņa. Desmits uz šo brīdi ir viens no labākajiem otrajiem numuriem līgā (statistiski).

Pitsburgas problēma nav vārtsargos, bet tajā, ka viņu zvaigznes noveco, bet kam nākt vietā nav, komanda arī ir ļoti konservatīva un nemainās, tāpēc, gluži kā tas bija pēc Lemjē-Jāgra laikiem. Tuvākajā laikā Pitsburgā atkal būs tas pats, kas divtūkstošo gadu sākumā, t.i., bēdu ieleja.

     [+] [-]

, 2019-06-11 21:34, pirms 5 gadiem
Malkins nopelnīja vairāk par punktu spēlē un nav labs sniegums?
Vai tik tā nav trenera vaina, ka pēkšņi ne no kā tas lietderības koeficents ir noslīdējis mīnusā.

     [+] [-]

, 2019-06-11 21:36, pirms 5 gadiem
Franko rakstīja: Malkins nopelnīja vairāk par punktu spēlē un nav labs sniegums?
Vai tik tā nav trenera vaina, ka pēkšņi ne no kā tas lietderības koeficents ir noslīdējis mīnusā.
Lieli mīnusi lietderības koeficientā.

P.S. Nocitēju, kad Tev vēl nebija ierakstīts otrais teikums...