Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Canucks" apsver iespēju aizmainīt treneri kritizējušo uzbrucēju Ēriksonu

"Canucks" apsver iespēju aizmainīt treneri kritizējušo uzbrucēju Ēriksonu
Luī Ēriksons. Foto: Zuma Sport/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Vankūveras "Canucks" ģenerālmenedžeris Džims Benings norādījis, ka šonedēļ plāno aprunāties ar zviedru uzbrucēju Luī Ēriksonu, kurš pēc sezonas nekautrējās kritizēt galveno treneri Trevisu Grīnu.

Beningam pirmdien tika uzdots jautājums par to, vai Ēriksonam nav nepieciešams pārcelties uz jaunu komandu, ņemot vērā viņa neapmierinātību ar notiekošo. Ģenerālmenedžeris šādu scenāriju neizslēdza. "Šonedēļ aprunāšanos ar Luī, uzklausīšu viņa domas par visu, sapratīšu, kāpēc viņš pateica to, ko pateica. Maiņa – tas varētu būt viens no reālākajiem variantiem," pauda Benings.

2015./16. gada sezonā Ēriksons guva 30 vārtus Bostonas "Bruins" rindās, bet pēc tam parakstīja līgumu ar "Canucks". Komandā aizvadītas trīs sezonas, kurās kopā iemesti 31 vārti. Spēlējot Grīna vadībā, zviedrs vidēji mačā uz ledus pavadījis tikai 14:04 minūtes, un tas viņam ir pārliecinoši zemākais rādītājs pēdējos desmit gados.

"Trenerim un man pārāk nesaskan. Ir grūti, kad nesaņem uzticību no trenera, kāda bijusi no pilnīgi visiem treneriem iepriekš karjerā. Protams, ka par to esmu daudz domājis," pēc sezonas beigām dzimtenes medijiem stāstīja Ēriksons.

"Pēdējās divas sezonas esmu spēlējis mazāk un esmu ticis aizsardzības situācijās. Ja nespēlēju tādu pat lomu kā iepriekš, tad arī nevaru sakrāt tikpat punktus, cik iepriekš. To nav iespējams salīdzināt," teica Ēriksons, kurš savu lomu komandas modelī novērtēja kā garlaicīgu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/vancouver-canuck...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-06-11 19:34, pirms 5 gadiem
Ja jau mainīts, tad uz Blackhawks , Panthers vai Sabres. Buffalo trūkst lieku raķešu, kas varētu samest pāris goliņus.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
4

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
17

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.