Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

25 gadu vecumā miris "Oilers" uzbrucējs Keivs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

25 gadu vecumā miris "Oilers" uzbrucējs Keivs
Kolbijs Keivs. Foto: AP/Scanpix

Sestdien aizsaulē devies Kolbijs Keivs. 25 gadus vecais uzbrucējs šajā sezonā pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas klubu Edmontonas "Oilers". Nedēļas ievadā viņš nonāca slimnīcā, jo tika konstatēta asiņošana smadzenēs.

Kolbijs Keivs pirmdien no Berijas slimnīcas steidzami ar helikopteru tika pārvietots uz Toronto. Otrdien viņš tika ievietots mākslīgajā komā, un viņam tika veikta operācija, no smadzenēm izņemot cistu. Trešdien viņa sieva Emīlija publicēja vēstījumu, kurā sacīja, ka cer uz brīnumu. Tomēr šodien paziņots, ka Keivs devies aizsaulē.

Šajā sezonā Keivs pārstāvēja Edmontonas "Oilers", piedaloties 11 mačos un gūstot vienus vārtus. Vēl 44 spēles viņš aizvadīja fārmklubā, gūstot 11 vārtus un sakrājot 23 punktus. "Oilers" rindās uzbrucējs nonāca 2019. gada janvārī, kad viņu neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievietoja Bostonas "Bruins". NHL karjeras laikā Keivs aizvadīja 67 spēles, izceļoties ar 4+5.

Pēc tam, kad Keivs tika nogādāts slimnīcā, "Oilers" publicēja Twitter ierakstu, kurā redzams uzbrucēja vienīgais vārtu guvums šajā sezonā - kā viņš pārspēja Metu Mareju un Pitsburgas "Penguins".