Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

TSN apskatnieks: Gusevs drīz pievienosies "Golden Knights" komandai

TSN apskatnieks: Gusevs drīz pievienosies "Golden Knights" komandai
Ņikita Gusevs. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Kanādas populārākā sporta kanāla TSN ("The Sports Network") apskatnieks Darens Dregers savā Twitter kontā apliecināja, ka Sanktpēterburgas SKA un Krievijas izlases uzbrucējs Ņikita Gusevs varētu pievienoties Nacionālās hokeja līgas klubam Vegasas „Golden Knights” jau šosezon izslēgšanas spēļu laikā.

Dregers noreaģēja uz Krievijas medija „Sport-Express” žurnālista Igora Jeronko ierakstu: „Esmu dzirdējis, ka Gusevs jau ir ceļa uz Vegasu”. Savā atbildē kanādietis uzrakstīja, ka Guseva pārstāvis Krievijā kopā ar vienu no lielākajām sporta aģentūrām „CAA Sports” un aģentu Džipi Beriju strādā, lai lauztu krievu hokejista līgumu, kas ir spēkā līdz 30. aprīlim.

Gusevs kļuva par SKA hokejistu sezonā 2015./2016., kad pārnāca no Hantinansijskas „Yugra”. Karjeras laikā uzbrucējs izcīnījis vienu Gagarina kausu, viņa kontā arī pasaules čempionāta bronzas medaļa un 2018. gada ziemas olimpisko spēļu zelts Krievijas olimpisko sportistu (OAE – Olympic athletes from Russia) sastāvā. Tieši Gusevs panāca izlīdzinājumu pret Vāciju fināla pēdējā minūtē, ka arī izdarīja piespēli uzvaras vārtu autoram Kirilam Kaprizovam.

Šosezon hokejists aizvadījis 62 mačus regulārajā turnīrā, kļūstot par līgas rezultatīvāko hokejistu ar 82 (17+65) punktiem. „Play-off” cīņās Gusevs piedalījies 18 mačos, kuros guvis deviņus vārtus un atdevis desmit piespēles, un pirms Gagarina kausa fināliem ieņem otro vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

2012. gadā uzbrucēju draftēja Tampabejas „Lightning”, izvēloties viņu septītajā kārtā ar 202. numuru, vēlāk aizmainot tiesības uz krievu hokejistu uz „Golden Knights”.

Tikmēr SKA viceprezidents Romans Rotenbergs ļoti īsā sarunā ar citu Krieivjas mediju "Sport24" noliedza šo informāciju, pēc plašākiem komentāriem aicinot vērsties pie tiem, kuri izplata šādas ziņas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/darrendreger
https://sport24.ru/news/hockey/2019...

  +2 [+] [-]

, 2019-04-11 19:19, pirms 5 gadiem
interesanti kādi līguma nosacījumi - vai neizveidosies scenārijs tāpat kā Šipačovam?