Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Visu laiku rupjākais NHL spēlētājs apvainots par seksuālu uzmākšanos braucienā uz Latviju

Andrejs Siliņš

Visu laiku rupjākais NHL spēlētājs apvainots par seksuālu uzmākšanos braucienā uz Latviju
Deivs "Tīģeris" Viljamss
Foto: AFP / Scanpix

LETA. Savulaik vairāk nekā 1000 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadījušais Deivs Viljamss, kurš ir visu laiku rupjākais spēlētājs līgā, tiek apvainots seksuālā uzmācībā, pērn decembrī Kanādas militārajā lidmašīnā dodoties uz Latviju, vēsta Kanādas medijs "Global News".

Kanādas bruņoto spēku iekšējais izmeklēšanas birojs apsūdzējis Viljamsu seksuālā uzmācībā un uzbrukumā stjuartei pagājušā gada decembrī. Stjuarte par incidentu ziņojusi lidojuma laikā un drīz pēc tam izmeklēšanu pārņēmusi militārā policija.

Kā vēsta "Global News", vairākas stjuartes atteikušās doties atpakaļceļā, ja 64 gadus vecais Viljamss atradīsies lidmašīnā. Nav ziņots kā Viljamss devies atpakaļ uz Kanādu.

Piektdien Viljamss īslaicīgi tika arestēts un tagad civilā tiesa viņam uzlikusi aizliegumu tikties ar upuri, kā arī lietot alkoholu.

Viljamss uz Latviju devās piedalīties hokeja spēlē ar valstī dislocētajiem Kanādas karavīriem. Pie militārpersonām regulāri ierodas dažādas slavenības.

Viljamss, kurš hokejista karjeras laikā vairāk bija pazīstams ar vārdu Taigers, NHL tika draftēts 1974.gadā ar 31.numuru. Pirmās sezonas viņš spēlēja Toronto "Maple Leafs" rindās, turpinājumā pārstāvot arī Vankūveras "Canucks", Detroitas "Red Wings", Losandželosas "Kings" un Hārtfordas "Whalers" vienības.

Karjeru Viljamss noslēdza 1988.gadā, bet palika kā "Maple Leafs" vēstnesis pasaulē.

"Maple Leafs" prezidents Brendons Šanahens paudis pateicību upurei par ziņošanu policijai, tomēr atzina, ka viņam nav pietiekami daudz informācijas, lai sniegtu plašāku komentāru.

NHL karjerā Viljamss regulārajā sezonā un Stenlija kausā kopā aizvadīja 1045 spēles, kurās izcēlās ar 253 vārtiem un 295 rezultatīvām piespēlēm. Tomēr īpaši pieminēšanas vērta ir viņa nopelnītā 4421 soda minūte. Regulārajā sezonā viņš tika pie 3966 soda minūtēm un tas ir visu laiku augstākais rādītājs līgas vēsturē, tuvāko sekotāju apsteidzot par vairāk nekā 400 minūtēm.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2018-02-11 16:28, pirms 6 gadiem
Šī ziņa noteikti pretendē uz gada ziņu kategorijā "sports" un "sports Latvijā".

Bet visu cieņu Tīģerim, ka 64 gadu vecumā vēl mīlē meitukus.

     [+] [-]

, 2018-02-11 17:06, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Šī ziņa noteikti pretendē uz gada ziņu kategorijā "sports" un "sports Latvijā".

Bet visu cieņu Tīģerim, ka 64 gadu vecumā vēl mīlē meitukus.
Visu cieņu par seksuālu vardarbību pret sievieti? Tu pilnīgs auns esi?

  -3 [+] [-]

, 2018-02-11 17:20, pirms 6 gadiem
Diez kādas militārajā lidmašīnā tās stjuartes, ja pat 64 gadus vecs onkols nespēj sevi nokontrolēt?

     [+] [-]

, 2018-02-11 17:29, pirms 6 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Visu cieņu par seksuālu vardarbību pret sievieti? Tu pilnīgs auns esi?
Tu zini, ko tur dēvē par seksuālu vardarbību??? tie var būt pajēli joki, plaukstas sitiens pa pēcpusi un tml. Pēc Holivudas skandāliem, kad aktrises atjēdzās, ka šādi var uztaisīt labu PR, tas tajā pusē ir modē. Bet vecim cepuri nost - 64 gados vēl interese par sieviešiem...

     [+] [-]

, 2018-02-11 17:58, pirms 6 gadiem
vorkuta rakstīja: Tu zini, ko tur dēvē par seksuālu vardarbību??? tie var būt pajēli joki, plaukstas sitiens pa pēcpusi un tml. Pēc Holivudas skandāliem, kad aktrises atjēdzās, ka šādi var uztaisīt labu PR, tas tajā pusē ir modē. Bet vecim cepuri nost - 64 gados vēl interese par sieviešiem...
Un tie jēlie joki un sitieni būtu tavuprāt normāla rīcība?

  +2 [+] [-]

, 2018-02-11 18:25, pirms 6 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Un tie jēlie joki un sitieni būtu tavuprāt normāla rīcība?
Īsti labi tas nav, bet tā nav arī " seksuālā vardarbība"

  +3 [+] [-]

, 2018-02-11 18:33, pirms 6 gadiem
vorkuta rakstīja: Īsti labi tas nav, bet tā nav arī " seksuālā vardarbība"
Ja tavai mammai/meitai/sievai ja kāds pa dupsi uzšautu un pateiktu kādu jēlō joku tu tikai pasmietos ? Varbūt "5" iedotu jokdarim ?

  +1 [+] [-]

, 2018-02-11 19:38, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Ja tavai mammai/meitai/sievai ja kāds pa dupsi uzšautu un pateiktu kādu jēlō joku tu tikai pasmietos ? Varbūt "5" iedotu jokdarim ?
Iedotu galvā. Nevajag būt jēliem. Savā pieklajiba drīz jau vairāk paskatities uz sievietēm nevarēs varēs iesūdzēt tiesā.