Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ovečkinam divi vārti, "Islanders" uzvaru derbijā izrauj ar savu vienīgo metienu pēdējā trešdaļā

Ovečkinam divi vārti, "Islanders" uzvaru derbijā izrauj ar savu vienīgo metienu pēdējā trešdaļā
Aleksandrs Ovečkins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā jau četrpadsmito uzvaru savstarpējās spēlēs pēc kārtas izcīnīja Vašingtonas "Capitals", kas ar 4:2 izbraukumā apspēlēja Bostonas "Bruins". Filadelfijas "Flyers" pārtrauca astoņu zaudējumu sēriju, savukārt Vegasas "Golden Knights" pārtrauca septiņu uzvaru sēriju.

Līgas labākais snaiperis Aleksandrs Ovečkins ar diviem gūtiem vārtiem palīdzēja Stenlija kausa īpašniecei Vašingtonas "Capitals" uzvarēt Bostonā. Otro ripu Ovečkins gan iemeta tukšos vārtos. Šosezon krievu uzbrucējs 43 spēlēs ir sakrājis 49 (32+17) punktus. Ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Tīdžejs Oušī.

Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džons Tavaress, kurš palidzēja Toronto "Maple Leafs" ar 4:2 apspēlēt Ņūdžersijas "Devils", un viņš savā karjerā pārsniedza 300 vārtu slieksni (712 spēles, 301+370). Pie diviem vārtiem un piespēles tika arī Breidens Points (2+1), kura pārstāvētā Tampabejas "Lightning" ar 3:1 mājās uzvarēja Karolīnas "Hurricanes". Viesu vienīgos vārtus guva Džastins Viljamss, kuram tā bija trīssimtā ripa karjerā (1205 spēles, 300+458).

Ņujorkas "Rangers" pilsētas derbijā pēdējā trešdaļā "Islanders" nomētāja ar 17:1, panāca izlīdzinājumu un tomēr piekāpās ar 3:4. Uzvaras vārtus "Islanders" guva pusotru minūti līdz pamatlaika beigām, un pirms šiem vārtiem "Rangers" metienu pārsvars trešdaļā bija 14:0. Uzvarētāju labā pie trim punktiem tika Metjū Barzels (1+2).

Trīs punktus nopelnīja arī Konors Makdeivids un Rihards Pāniks (abiem 2+1), kuri palīdzēja Edmontonas "Oilers" un Arizonas "Coyotes" ar 4:3 pārspēt Floridas "Panthers" (bullīšos) un Vankūveras "Canucks" (pagarinājumā). Vankūveras labā divus vārtus guva Svens Berči, bet pa diviem vārtiem Kolumbusas "Blue Jackets" uzvarā pār Nešvilas "Predators" (4:3 pagarinājumā) guva Artemijs Panarins un Būns Dženners. "Blue Jackets" 54. minūtē 11 sekunžu laikā panāca 3:1, tomēr "Predators" 56. minūtē 38 sekunžu laikā izrāva pagarinājumu.

SpēleRez
Bruins – Capitals2:4
Blue Jackets – Predators4:3 P
Devils – Maple Leafs2:4
Rangers – Islanders3:4
Flyers – Stars2:1
Lightning – Hurricanes3:1
Wild – Jets3:2
Blues – Canadiens4:1
Oilers – Panthers4:3 PM
Canucks – Coyotes3:4 P
Golden Knights – Sharks2:3
Kings – Senators1:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).