Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Hincs un Stenlija kausa fināliste "Stars" noslēdz 9,45 miljonus vērtu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hincs un Stenlija kausa fināliste "Stars" noslēdz 9,45 miljonus vērtu līgumu
Rope Hincs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Dalasas “Stars” pavēstījis par līguma pagarināšanu ar somu uzbrucēju Ropi Hincu, kurš nākamo trīs sezonu laikā saņems 9,45 miljonus dolāru.

23 gadus vecajam Ropem Hincam aizvadītā sezona bija pirmā, kurā viņš visas spēles aizvadīja Dalasas “Stars” rindās, ne uz brīdi nepaviesojoties fārmklubā. Centra uzbrucējs piedalījās 60 mačos, izceļoties ar 19 vārtiem un 33 punktiem. “Stars” sasniedza Stenlija kausa izcīņas finālu, un soms 25 izslēgšanas mačos pievienoja 13 punktus.

Trīs sezonu griezumā Hincs NHL aizvadījis 118 spēles, tiekot pie 55 punktiem. Tagad ierobežoti brīvais aģents pagarinājis sadarbību ar “Stars”, parakstot līgumu uz trim sezonām. Darījuma vidējā summa ir 3,15 miljoni, tādējādi trīs gadu laikā Hincs saņems 9,45 miljonus.

Hincs tika draftēts 2015. gada otrajā kārtā. Uz Ziemeļameriku viņš devās divus gadus vēlāk, vispirms pusotru sezonu aizvadot fārmklubā, bet pēc tam nostiprinoties “Stars” rindās. Hincs 2016. gadā kļuva par pasaules U20 čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/dallas-stars-for...