Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" uz pieciem gadiem pagarina līgumu ar Deprē

"Ducks" uz pieciem gadiem pagarina līgumu ar Deprē
Simons Deprē
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Anaheimas „Ducks” uz pieciem gadiem pagarinājusi līgumu ar Simonu Deprē.

Simons Deprē NHL aizvadījis 160 spēles, kurās pamanījies gūt sešus vārtus un atdot 33 rezultatīvas piespēles, nopelnot 142 soda minūtes un tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +29.

24 gadus vecais hokejists, kurš martā no Pitsburgas „Penguins” pievienojās „Ducks”, atzina, ka Anaheimā jūtas ļoti komfortabli:„Esmu ļoti laimīgs, ka būšu šeit vēl piecus gadus.” „Šī ir lieliska komanda, lieliska pilsēta, kā arī šeit ir lieliski fani un vide, lai spēlētu hokeju. Esmu ļoti apmierināts, ka šeit spēlēšu vairākus gadus. Ceru, ka izcīnīsim pāris Stenlija kausus.”

Deprē 2009.gada NHL draftā pirmajā raundā ar 30.numuru izvēlējās Pitsburgas „Penguins”. Kanādietis aizvadītajā sezonā 75 spēlēs nopelnīja 23 rezultivitātes punktus (3+20), pabeidzot sezonu ar pozitīvu lietderības koeficientu + 11. Tāpat viņš palīdzēja Kanādas junioru izlasei izcīnīt sudraba medaļas 2011.gadā.

Izmantotie resursi:
Ducks Sign Despres to Five-Year Contract...