Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

''Blue Jackets'' revanšējas

''Blue Jackets'' revanšējas
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Kolumbusas ''Blue Jackets'' Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā ar 3:2 pagarinājumā pieveica Sanhosē ''Sharks'', revanšējoties par zaudējumu vakardienas mačā. Uzvarētāju rindās divus punktus nopelnīja mājinieks Kristians Huseliuss.

Spēles sākums bija rezultatīvs - līdz 4. minūtes 13. sekundei vārtus bija guvušas abas komandas. Vispirms Devins Setoguči guva savus pirmos vārtus jaunajā sezonā, vadībā izvirzot ''Sharks'', bet viņa piemēram sekoja Riks Nešs, vārtus gūdams no asa leņķa - 1:1. Otrajā trešdaļā nevienai komandai iegūt pārsvaru neizdevās, savukārt trešajā periodā atkal notika apmaiņa ar rezultatīviem metieniem - Džo Torntons pret Kristianu Huseliusu, abiem otrie vārti sezonā.

Pamatlaikā uzvarētāju noskaidrot neizdevās, bet pagarinājumā veiksme uzsmaidīja ''Blue Jackets'' - uzvara ar 3:2, revanšējoties par zaudējumu vakar (2:3). Rezultatīvākais bija zviedrs Huseliuss, kuram 1+1; viņš arī vienīgais, kuram šovakar vairāk nekā viens punkts.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2010-10-10 00:54, pirms 14 gadiem
Nu nebija Sharki to pelnījuši.
Bet Jackets malači, izspieda no spēles maksimumu, ņemot vērā ka no savas aizsardzības zonas tik bieži netika laukā + ntie noraidījumi.
, 2010-10-10 00:57, pirms 14 gadiem
Rika Neša gols - baigais hitrijs...
, 2010-10-10 01:00, pirms 14 gadiem
Šausmīgi garlaicīgs hokejs, tā jau var aizmigt .
, 2010-10-10 01:03, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Šausmīgi garlaicīgs hokejs, tā jau var aizmigt .
Gaidi pulksten. 02 - tad Kaža spēlēs... Cerams, tur uz miegu nevilks...
, 2010-10-10 01:20, pirms 14 gadiem
feelbest rakstīja: Gaidi pulksten. 02 - tad Kaža spēlēs... Cerams, tur uz miegu nevilks...
Es sagaidīšu. Cerams ka Kārlis iepriecinās mani ar kādu rezultivitātes punktu
, 2010-10-10 01:26, pirms 14 gadiem
Ja ne Kārlis, tad cerams stundu vēlāk Osis....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
5

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.