Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Gadu mijā trīs operācijas pārcietušais "Blackhawks" aizsargs Sībruks atpakaļ uz ledus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gadu mijā trīs operācijas pārcietušais "Blackhawks" aizsargs Sībruks atpakaļ uz ledus
Brents Sībruks. Foto: Russell Hons/CSM via ZUMA Wire/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas turpina gatavošanos sezonas atsākšanai, aizvadot brīvprātīgos treniņus, un uz ledus atgriezies Čikāgas "Blackhawks" aizsargs Brents Sībruks, kurš sezonas gaitā pārcieta trīs operācijas.

35 gadus vecais Brents Sībruks pēdējoreiz laukumā devās decembrī, bet pēc tam viņam tika veiktas trīs operācijas. 27. decembrī tika izoperēts labais plecs, janvārī sekoja kreisās gūžas operācija, bet 6. februārī notika ķirurģiska iejaukšanās arī kreisajā gūžā. Pēc noslēdzošās operācijas ārsti prognozēja, ka atlabšana varētu aizņemtu piecus līdz sešus mēnešus.

Sībruks piedalījās otrdienas treniņā, slidojot baltajā ķiverē, kas simbolizē bezkontakta cīņu. Komandu treniņnometnes sāksies pirmdien, bet play-in spēles risināsies no 30. jūlija. Čikāgas "Blackhawks" sērijā līdz trim uzvarām pretī stāsies Edmontonas "Oilers", un mači tiks aizvadīti tieši Edmontonā, kur pulcēsies visas Rietumu konferences komandas.

Šajā sezonā Sībruks laukumā devies 32 spēlēs, izceļoties ar trīs vārtiem un četriem punktiem. Laikā, kad "Blackhawks" izcīnīja trīs Stenlija kausus (2010., 2013. un 2015. gads), viņš bija viens no komandas vadošajiem aizsargiem, bieži spēlējot pirmajā pārī. Tagad Sībruks, kurš sezonā saņem 6,875 miljonus, cīnās par tikšanu komandas sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/chicago-blackhaw...

     [+] [-]

, 2020-07-10 16:41, pirms 4 gadiem
Fenomenāls aizsargs!Bet būs grūti līdz 30.jūlijam atgūties lai varētu piedalīties play in mačos..