Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Predators" centrs Sizonss izvairās no diskvalifikācijas

"Predators" centrs Sizonss izvairās no diskvalifikācijas
Koltons Sizonss
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Nešvilas "Predators" centra uzbrucējam Koltonam Sizonsam izdevies izvairīties no diskvalifikācijas, tādējādi viņš varēs piedalīties Stenlija kausa fināla sestajā mačā.

Stenlija kausa finālā ar 3-2 vadībā atrodas pašreizējā čempione Pitsburgas "Penguins", kas naktī uz piektdienu savā laukumā uzvarēja ar 6:0. Pēdējā minūtē noraidījumu līdz mača beigām par rupju sitienu ar nūju pa pretinieka seju saņēma Nešvilas "Predators" centra uzbrucējs Koltons Sizonss.

Šādas epizodes automātiski izskata Spēlētāju drošības departaments, līdz ar to Sizonsam draudēja diskvalifikācija. Tomēr pieņemts lēmums, ka centra uzbrucējs drīkstēs piedalīties Stenlija kausa fināla sestajā spēlē, kas norisināsies Nešvilas "Predators" laukumā.

Iepriekšējā spēlē viesi nopelnīja 14 noraidījumus, kamēr Pitsburgas "Penguins" noteikumus pārkāpa desmit reizes. Abas komandas kopā savāca 100 soda minūtes, un tā nebija pirmā reize, kad uzjundīja rupjības un karstasinīgie raksturi.

Savainojuma dēļ no ierindas izkrītot Raienam Džohansenam, Sizonss kļuva par Nešvilas "Predators" pirmās maiņas centru. Komandas kapteinis Maiks Fišers spēlē ar savainojumu un ierindā atgriezās tikai uz fināla pirmo spēli.

Sērijā pret Pitsburgu Sizonss izcēlies ar vieniem vārtiem un vienu piespēli. Savukārt izšķirošajā pusfināla mačā pret Anaheimas "Ducks" viņš izcēlās ar trim vārtu guvumiem, palīdzot Nešvilas "Predators" uzvarēt ar 6:3 un sērijā ņemt virsroku ar 4-2.

Stenlija kausa fināla sestā spēle norisināsies naktī uz pirmdienu 3:00 pēc Latvijas laika.


, 2017-06-10 17:35, pirms 7 gadiem
Tas neko nemainītu, jo pittsburga tāpat uzvarēs!
, 2017-06-10 19:07, pirms 7 gadiem
A Kraibeibija gājienu ar Subana galvas dauzīšanu pret ledu bemaz neizskatīs? NHL sāk par parodiju palikt šitajās diskvalifikāciju dalīšanās
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
5

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.