Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Perijs: "Mūsu komanda ir būvēta tieši play-off spēles stilam"

Perijs: "Mūsu komanda ir būvēta tieši play-off spēles stilam"
Korijs Perijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Dalasas "Stars" uzbrucējs Korijs Perijs paudis cerību, ka sezonu būs iespējams aizvadīt līdz galam un ka viņš palīdzēs komandai cīņā par Stenlija kausu.

35 gadus vecais uzbrucējs Korijs Perijs šajā sezonā aizvadījis 57 spēles, izceļoties ar pieciem vārtiem un 16 piespēlēm. Novembrī viņš aizvadīja karjeras tūkstošo maču. Savukārt par "Winter Classic" duelī zem klajas debess izdarīto pārkāpumu Perijam bija jāizcieš piecu spēļu diskvalifikācija.

"Pats jūtos ļoti labi. Jāiegulda smags darbs, jo jaunāks nepalieku, un tas ir vienīgais veids, kā varu turēt līdzi. Ir lietas, ko nav iespējams kontrolēt, tāpēc cenšos pielāgoties notiekošajam. Zinu, ka manī vēl ir gana daudz benzīna, lai turpinātu spēlēt hokeju, un būšu gatavs, kad pienāks brīdis ar spēļu atsākšanos," teica Perijs.

Pēc sezonas beigām Perijs kļūs par brīvo aģentu, bet par saviem tālākajiem plāniem runāt viņš nevēlējās. Dalasas "Stars" ieņem trešo vietu Centrālajā divīzijā, atrodoties aiz Sentluisas "Blues" un Kolorado "Avalanche".

"Mums ir veterānu komanda, tomēr sastāvā ir arī jaunie spēlētāji. Skatos, kā Sentluisas "Blues" izcīnīja kausu, kā Bostonas "Bruins" tika līdz finālam. Tās bija komandas, pret kurām spēlēt ir fiziski smagi, un tieši tā saredzu mūsu komandu. Play-off laikā ir sajūta, ka laukums ir kļuvis mazāks, tāpēc vajag spēju cīnīties. Uzskatu, ka "Stars" komanda ir uzbūvēta tieši šādam stilam," teica Perijs, kurš 2007. gadā izcīnīja Stenlija kausu ar Anaheimas "Ducks".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/stars-perr...


Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.