Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" uzbrucējs Maršāns apsolās vairs nelaizīt pretinieku sejas

Krišs Upenieks

"Bruins" uzbrucējs Maršāns apsolās vairs nelaizīt pretinieku sejas
Breds Maršāns
Foto: AFP/Scanpix

LETA--ESPN. Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bostonas "Bruins" uzbrucējs Breds Maršāns apsolījies vairs nelaizīt pretiniekiem sejas.

Pašlaik 29 gadus vecais Maršāns ir pazīstams ar savu brīžiem provokatīvo spēli, kas bija novērojama arī šī gada Stenlija kausa izcīņā. Piemēram, viņš nolaizīja Toronto "Maple Leafs" uzbrucēja Leo Komarova un Tampabejas "Lightning" hokejista Raiena Kelehena sejas, tādā veidā cenšoties viņus sadusmot.

Tiesa, "Bruins" pagājušajā nedēļā izstājās no Stenlija kausa izcīņas, Austrumu konferences pusfinālā ar 1-4 piekāpjoties "Lightning". Maršāna izgājieni saistībā ar pretinieku seju laizīšanu ir izpelnījušies plašu ažiotāžu, vairumam sabiedrības viņu nosodot, bet pats spēlētājs tagad apņēmies laboties.

"Pats svarīgākais man ir rūpīgi ieskatīties spogulī un saprast, ka atsevišķām lietām var būt nopietnas sekas. Nevēlos apkaunot savus komandas biedrus un klubu," atzina Maršāns. "Man ir jālabojas. Iespējams, tādām lietām agrāk nepievērsu uzmanību, jo domāju, ka esmu pārāk labs uz ledus. Tomēr man ir jāsaprot, ka agri vai vēlu "Bruins" varētu šādu manu uzvedību nepieļaut."

Neapmierinātību ar Maršāna rīcībām izteikusi arī "Bruins" kluba vadība. Šosezon regulārajā čempionātā Maršāns 68 spēlēs izcēlās ar 34 vārtiem un 51 rezultatīvu piespēli, būdams "Bruins" rezultatīvākais hokejists, kamēr 12 izslēgšanas turnīra cīņās viņa kontā četri vārti un 13 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-05-10 14:45, pirms 6 gadiem
bullshit

     [+] [-]

, 2018-05-10 15:08, pirms 6 gadiem
Kad skatijos all star, domaju, kapec visi izsvilpj sito dzeku, ka vins pieskaras ripai, tagad paskatijos play off, ok skaidrs.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-10 15:51, pirms 6 gadiem
Drosi vien nelielam % tas varētu nepatikt, bet heteroseksuālais NHL vairākums priekā gavilē

     [+] [-]

, 2018-05-10 17:51, pirms 6 gadiem
Es tik ceru ka no šitā jefiņa nesāksies homiku parādīšanās uz hokeja laukuma. riktīgi slims pratiņā tas Marchand
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja