Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Skrastiņam -2 un zaudējums "bullīšos"

Skrastiņam -2 un zaudējums "bullīšos"
''Blackhawks'' - ''Stars'' spēles epizode
Foto: AFP/Scanpix

Neveiksmi Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī piedzīvojusi Latvijas aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas ''Stars'', kas izbraukumā pēcspēles metienos ar 3:4 piekāpās Čikāgas ''Blackhawks''. Skrastiņš spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Lielākā daļa no vārtiem tika gūti jau pirmajā periodā, kura laikā ''Stars'' divreiz bija vadībā, bet abas reizes pārsvaru nenosargāja - 2:2. Otrais periods pagāja bez vārtu guvumiem, bet 3. perioda septītajā minūtē Čikāgu vadībā izvirzīja Trojs Brūvers. ''Stars'' no zaudējuma pamatlaikā paglāba Luī Eriksons, kurš 3:3 panāca trīs minūtes un 50 sekundes pirms pamatlaika beigām. Spēles uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienos, kuros pārāki bija čikgāgieši, svinot uzvaru ar 4:3.

Latvijas aizsargs Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 15 minūtes, kuru laikā vienreiz uzmeta par Anti Niemi vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2.

''Stars'' pēc 59 mačiem NHL Rietumu konferencē ar 64 punktiem ieņem 10. vietu. Astotās pozīcijas īpašniecei Kalgari ''Flames'' ir 67 punkti.

NHL regulārā sezona, 10. februāris

SpēleRezultāts
Sabres - Bruins2:3 PM
Hurricanes - Panthers4:1
Islanders - Predators4:3 PM
Blackhawks - Stars4:3 PM
Senators - Flames3:2
Lightning - Canucks3:1
Blues - Red Wings4:3 PM

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2010-02-10 09:31, pirms 14 gadiem
Taka zvaigznem vaidzetu pievilkt un tik PO zona!
, 2010-02-10 10:29, pirms 14 gadiem
man taada sajuuta ka kautkas zvaigzneem jaadara ar vartusarga liiniju,jo taa izskataas gauzhaam beediiga!retu reizi kad ielaizh mazaak pa 2 vartiem speelee.....
, 2010-02-10 11:01, pirms 14 gadiem
Joprojām nesaprotu kāpēc CAN izlasē netika iekļauti Sentlui un Stemkoss. Divi lieliski saspēlējušies uzbrucēji.
, 2010-02-10 11:40, pirms 14 gadiem
kino rakstīja: Joprojām nesaprotu kāpēc CAN izlasē netika iekļauti Sentlui un Stemkoss. Divi lieliski saspēlējušies uzbrucēji.
Tāpēc, ka viņi netaisa izlasi paņemot sastāvā 12 top vārtus guvošos uzbrucējus un 8 top vārtus guvošos aizsargus. Katram tur ir sava loma. Redzot kāds viņiem ir +/- koeficients nākas spriest, ka viņi nav sevišķi naski uz spēli aizsardzībā, bet tieši tādi spēlētāji arī tika izvēlēti spēlēšanai 3. un 4. maiņā - kas prot atgriezties aizsardzībā un arī nokillot penaltijus.
, 2010-02-10 11:57, pirms 14 gadiem
rieksts01 rakstīja: man taada sajuuta ka kautkas zvaigzneem jaadara ar vartusarga liiniju,jo taa izskataas gauzhaam beediiga!retu reizi kad ielaizh mazaak pa 2 vartiem speelee.....

Lasīju Stars saitē, ka Trashers vārtsargs Lehtonens nāk uz Stars.
, 2010-02-10 12:11, pirms 14 gadiem
JK rakstīja: Tāpēc, ka viņi netaisa izlasi paņemot sastāvā 12 top vārtus guvošos uzbrucējus un 8 top vārtus guvošos aizsargus. Katram tur ir sava loma. Redzot kāds viņiem ir +/- koeficients nākas spriest, ka viņi nav sevišķi naski uz spēli aizsardzībā, bet tieši tādi spēlētāji arī tika izvēlēti spēlēšanai 3. un 4. maiņā - kas prot atgriezties aizsardzībā un arī nokillot penaltijus.
Viņi meklēja spēlētājus ar jau esošu iespēlētību. Tāpēc sastāvā ir Geclafs un Perijs (paskaties kādi viņiem ir koeficienti)
, 2010-02-10 13:25, pirms 14 gadiem
Šiem vēl ir šances tikt. Ja tā, tad veiksmes gadījumā mums būs trīs pārstāvniecības PO. Bārtulis un Ivanāns izskatās, ka diezgan stabili pagaidām pa pirmo astotnieku spēlē.
, 2010-02-10 13:46, pirms 14 gadiem
kino rakstīja: Viņi meklēja spēlētājus ar jau esošu iespēlētību. Tāpēc sastāvā ir Geclafs un Perijs (paskaties kādi viņiem ir koeficienti)
Tajā pat laikā Geclafs un Perijs ir vairāk piemēroti checking līnijām kaut vai dēļ viņu auguma.
, 2010-02-10 13:56, pirms 14 gadiem
Bez tam iespēlēti tur ir tikai 2 pāri uzbrukumā un viens pāris aizsardzībā, manuprāt pārāk maz lai teiktu, ka viņi iet uz iespēlētību, savādāk Staala vai Bergerona vietā būtu kaut vai Richards komandas biedrs Carter.
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
1

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Martēns Senluī. Foto: NHL

Stenlija kausa izcīņā neiekļuvusī "Canadiens" pagarina līgumu ar Senluī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" pēc regulārās sezonas noslēguma paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Martēnu Senluī. Jaunā vienošanās paredz sadarbību uz nākamajā trīs sezonām.