Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" necienīgas attieksmes dēļ nepieteiks Bobrovski nākamajai spēlei

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blue Jackets" necienīgas attieksmes dēļ nepieteiks Bobrovski nākamajai spēlei
Sergejs Bobrovskis. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Kolumbusas "Blue Jackets" šodien izplatīja paziņojumu, kurā teikts, ka vārtsargs Sergejs Bobrovskis savas attieksmes dēļ netiks pieteikts nākamajai spēlei.

"Laika gaitā izveidojusies vērtību skala, kura demonstrē kluba kultūru, un sagaidām, ka spēlētāji sekos vadlīnijām. Pēc spēles notika incidents, kurā Sergejs nesekoja mūsu noteiktajām vērtībām, tāpēc esam pieņēmuši lēmumu, ka viņš šā vakara mačā nebūs kopā ar komandu. Tā ir situācija, ar kuru tiksim galā iekšienē, tāpēc nekādus citus komentārus nesniegsim," paziņoja "Blue Jackets" ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens.

Otrdien Kolumbusa ar 0:4 piekāpās NHL līderei Tampabejas "Lightning", un Bobrovskis tika nomainīts pēc ceturtās ielaistās ripas. Pēc mača viņam bija skaļa vārdu apmaiņa ar galveno treneri Džonu Tortorelu, un abu starpā jau kopš sezonas nevalda labākās attiecības. Tiesa, situācijai tuvu stāvoši avoti vēsta, ka vārdu apmaiņai nav sakara ar Bobrovska atstādināšanu. "Blue Jackets" nākamo spēli aizvadīs pret Nešvilas "Predators".

Bobrovskis šajā sezonā atvairījis 90,6% metienu un vidēji ielaidis 2,86 ripas. Divas reizes par NHL labāko vārtsargu atzītais krievs vasarā kļūs par brīvo aģentu, tāpēc "Blue Jackets" apsver viņa aizmainīšanu, lai nepaliktu bešā, jo iespēja, ka Bobrovskis pagarinās līgumu ar Kolumbusu, ir niecīga. Vasarā viņam tika piedāvāts jauns kontrakts, bet vārtsargs atteicās.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/jackets-bobrovsk...

  +5 [+] [-]

, 2019-01-10 19:03, pirms 5 gadiem
Lūk arī apstiprinājums tam, ka Merzļikinu gaida Columbusā.
Nice!

  +4 [+] [-]

, 2019-01-10 19:04, pirms 5 gadiem
Kivliniekam jāuzlabo sniegums, abi mūsu vārtsargi ir ar CBJ līgumiem

  -3 [+] [-]

, 2019-01-10 19:35, pirms 5 gadiem
Nebūs bobrovskis paliks

  +1 [+] [-]

, 2019-01-10 19:40, pirms 5 gadiem
kristaps30 rakstīja: Nebūs bobrovskis paliks
Kāda iespēja? Pat bez visām domstarpībām un incidentiem ar vadību viņa aizmainīšana būtu loģisks solis, jo Sers gejs ir atteicies no līguma pagarināšanas.
Tieši uz nākamo sezonu Elvis ienāk Ziemeļamerikā, viss kārtībā.

  -2 [+] [-]

, 2019-01-10 19:45, pirms 5 gadiem
Alens rakstīja: Lūk arī apstiprinājums tam, ka Merzļikinu gaida Columbusā.
Nice!
Jā Allen Gaida 😀😀😀 Bobra tāpēc nepiesaka, jo gaida jau Elvi, bļee sezonas vidū neviens nedomā pa nākamo sezonu...

     [+] [-]

, 2019-01-11 06:47, pirms 5 gadiem
labaisn rakstīja: Jā Allen Gaida 😀😀😀 Bobra tāpēc nepiesaka, jo gaida jau Elvi, bļee sezonas vidū neviens nedomā pa nākamo sezonu...
Nopietni!? Tas tu nedomā tālāk par šodienu! Nebāz degunu ārā no sava būra

     [+] [-]

, 2019-01-11 13:08, pirms 5 gadiem
Kivlenieku izsauks uz augšu