Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Thrashers'' un ''Oilers'' svin uzvaras

''Thrashers'' un ''Oilers'' svin uzvaras
''Oilers'' hokejisti
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt notika divas Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēles, kurās Atlantas ''Thrashers'' ar 3:2 pārspēja Sentluisas ''Blues'', bet Edmontonas ''Oilers'' ar 5:3 bija pārāki pār Kolorādo ''Avalanche''.

Spēlē starp ''Thrashers'' un ''Blues'' pirmie divi periodi nebija vārtu guvumiem bagāti. Kopumā pirmo 40 minūšu laikā komandas spēja kopā gūt tikai vienus vārtus. ''Blues'' labā otrā perioda septītajā minūtē vārtus guva Endijs Makdonalds. Pirms trešās trešdaļas ''Blues'' arī atradās vadībā ar minimālu rezultātu 1:0. Interesantākie notikumi laukumā sāka risināties sākot no trešā perioda. Vispirms ''Blues'' dubultoja pārsvaru un jau likās, ka tie spēli novedīs līdz likumsakarīgai uzvarai. ''Thrashers'' gan nepadevās un turpināja cīnīties, kas deva rezultātu. Līdz trešdaļas 17. minūtei tie bija guvuši divus vārtus, tādējādi panākot neizšķirtu 2:2 un komandām bija jāspēlē papildlaiks. Papildlaikā neviena no komandām vārtus neguva un uzvarētāju nācās noskaidrot bullīšos, kur veiksmīgāki izrādījās ''Thrashers'' hokejisti, svinot uzvaru ar 3:2. Uzvaras vārtus ''Thrashers'' rindās guva Vjačeslavs Kozlovs.

Daudz rezultatīvāka cīņa izvērtās starp Edmontonas ''Oilers'' un Kolorādo ''Avalanche'', kur šajā cīņā pārāki bija tieši ''Oilers'' hokejisti. Jau no pirmā perioda tiem piederēja iniciatīva spēle un pirmais periods noslēdzās 3:1 par labu ''Oilers''. Lai arī otrajā periodā ''Avalanche'' palielināja intrigu spēlē, panākot 2:3, trešajā periodā ''Oilers'' guva vēl divus vārtus un svinēja likumsakarīgu uzvaru ar 5:3.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-11-09 09:10, pirms 14 gadiem
Ui, kādus vārtus ielaiž Konklins pamatlaika pēdējās minūtēs....aš žēl skatīties.
It kā jau biju par Sentluisu un Kolorādo, nu , bet var jau arī tā.

     [+] [-]

, 2009-11-09 09:26, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Ui, kādus vārtus ielaiž Konklins pamatlaika pēdējās minūtēs....aš žēl skatīties.
It kā jau biju par Sentluisu un Kolorādo, nu , bet var jau arī tā.
vikla jau arii aaraa taadus nopietnos. viapaar taa muljkjiigi vinjam sanaaca - tieshi pirms otrajiem, taadu 'seivu' uztaisiija, kur neviens vinjam nebuutu paarmetis, ja tur buutu vaarti, un uzreiz peec tam teju no sarkanaas taads 'nesmukais' iekriit... bet, ko dariis - taads ir hokejs

     [+] [-]

, 2009-11-09 13:53, pirms 14 gadiem
Nu nepiekritīšu par Oilers iniciatīvu.Iegāza tie 3 goli mazākumā.Habijs vilka ārā.1 gan uz viņa var norakstīt.Būtu Lavīnas izmantojušas lielo vairākumu 1,nez kā būtu.Manuprāt spēle bij līdzīga.