Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Stars" cīņā par pirmo uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Stars" cīņā par pirmo uzvaru
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par savu pirmo uzvaru šajā sezonā cīnīsies Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" vienība, kura mērosies spēkiem ar šosezon vēl ne reizi nezaudējušo Kalgari "Flames" komandu.

Dalasas "Stars" – Kalgari "Flames"

Kalgari "Flames" pašlaik ir atkārtojusi komandas visu laiku labāko sezonas startu (četras uzvaras pēc kārtas) un, kopā ar Nešvilas "Predators", ir vienīgās komandas visā Rietumu konferencē, kas šosezon nav piedzīvojušas zaudējumus. Tas rāda, ka komanda ir ļoti labā formā, uzņēmusi labu spēles tempu. Un tieši fizisko forumu šonakt viņiem būs jādemonstrē, jo aizvadītajā naktī "Flames" aizvadīja smagu spēli pret Edmontonas "Oilers", kurā uzvarētājs tika noteikts vien pēcspēles metienu sērijā.
Runājot par individuālo Kalgari hokejistu spēli, tad noteikti ir jāatzīmē Renē Burks, kurš līdz šim ir ticis pie sešiem punktiem un arī kopumā "Flames" komandas "otrais līmenis", par spīti pirms sezonas izteiktajām šaubām, vismaz tās sākumā rāda visai pārliecinošu un rezultatīvu spēli, bet komandas potenciālie līderi, Oli Jokinens, Džeroms Iginla un Deimonds Langkovs, gan nerāda spēli, kas no viņiem tiek gaidīta, jo pa trim līdz šim ir nopelnījuši vien sešus punktus. Protams, jāuzteic ir arī komandas aizsardzība, kura pārliecinoši darbojas abās laukuma pusēs (starp pirmajiem septiņiem rezultatīvākajiem komandas hokejistiem pieci ir aizsargi) un arī komandas vārtsargs Mika Kiprusofs pamazām atgriežas tajā līmenī, par kādu viņam piešķīra Vezīnas balvu.

Dalasas "Stars" savukārt aizvada vienu no sliktākajiem sezonas sākumiem pēdējo 20 gadu laikā, tāpēc uzvara, pie tam pret Kalgari "Flames", varētu komandu "sapurināt" un ievirzīt tā spēli "pareizajā" virzienā. Arī paši hokejisti atzīst, ka, lai arī kopumā viņi nespēlē slikti, punkti komandas kontā tik raiti vis nekrājas. "Mēs neesam tik slikta vienība kā, iespējams, liekas," sacīja komandas vārtsargs Mārtijs Turko, "mēs spēlējam labi, spēles plāns arī visiem ir saprotams, mums tikai ir jāizpilda tas efektīvāk."
Individuāli "Stars" rindās šosezon, tāpat kā pirms gada, spīd Džeimss Nīls, kura kontā ir trīs vārtu guvumi, arī Breds Ričardss ir gana rezultatīvs, taču, kas svarīgi, komandā, salīdzinot ar pagājušo sezonu, ir atgriezies tās kapteinis Brendans Morovs, kurš pašlaik komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, ar jau pieminēto Nīlu, dala pirmo pozīciju (2+1). Komandas aizsargi līdz šim ne ar ko ievērības cienīgu nav izcēlušies, taču Mārtijs Turko, lai arī ar pazīmēm uz "labošanos", tomēr no pagājušās sezonas neveiksmēm īsti vēl nav atguvies, tāpēc šodien, visdrīzāk, vārtos stāsies komandas otrais numurs Alekss Olds.

Kārlim Skrastiņam šajā cīņā, paredzams, darba būs visai daudz, jo "Flames" spēlē ļoti agresīvu hokeju, pie tam, kā jau rakstīts iepriekš, "izšaut" var jebkurš spēlētājs, kas darbu aizsardzībā tikai apgrūtina.

Pārējās cīņas

Šonakt NHL laukumos tiks aizvadīta vēl viena cīņa, kurā tiksies visai nestabili spēlējošā Karolīnas "Hurricanes" un Floridas "Panthers", kuriem šī būs pirmā spēle kopš atgriešanās no Eiropas tūres.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-10-09 15:58, pirms 14 gadiem
Šodien dilemma.. bet nu labi, lai tiek SKrastiņam un Stars! Liesmām papildus mobilizācijai zaudējums bullīšos noderēs Un būs arī atruna, ka pretinieks svaigāks utt. Stariem gan ar ko atrunāties nebūtu.

     [+] [-]

, 2009-10-09 16:50, pirms 14 gadiem
Laikam šonakt pavērošu Canes - Cats. Stars baigi agri spēlē, bet ja vēl būšu augšā, tad paskatīšos arī tos.
Prognoze - uzvarēs Canes un Stars.

     [+] [-]

, 2009-10-09 16:54, pirms 14 gadiem
Kalvinators rakstīja: Laikam šonakt pavērošu Canes - Cats. Stars baigi agri spēlē, bet ja vēl būšu augšā, tad paskatīšos arī tos.
Prognoze - uzvarēs Canes un Stars.
A varbūt labāk aiziet gulēt laicīgi un tad pamosties uz Dalasas-Kalgari spēli?

     [+] [-]

, 2009-10-09 16:57, pirms 14 gadiem
cikos spele pec latvijas laika

     [+] [-]

, 2009-10-09 17:01, pirms 14 gadiem
wild21 rakstīja: cikos spele pec latvijas laika
Augšā, zem fotogrāfijas, ir norādīti arī spēļu laiki: CAR-FLA 2:00, DAL-CGY 4:00.

     [+] [-]

, 2009-10-09 17:21, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: A varbūt labāk aiziet gulēt laicīgi un tad pamosties uz Dalasas-Kalgari spēli?
Neaizmigšu. Šorīt pat 5 no rīta pēc Ducks spēles nevarēju aizmigt, nenāca miegs tā kā varbūt pat nebūs jāiet gulēt un sagaidīšu.

     [+] [-]

, 2009-10-09 17:28, pirms 14 gadiem
Kalvinators rakstīja: Neaizmigšu. Šorīt pat 5 no rīta pēc Ducks spēles nevarēju aizmigt, nenāca miegs tā kā varbūt pat nebūs jāiet gulēt un sagaidīšu.
A jau no vakara gulēt aiziet?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-09 19:42, pirms 14 gadiem
2 nakti.Hmm varbut un paskatisos

     [+] [-]

, 2009-10-09 21:12, pirms 14 gadiem
helkama rakstīja: 2 nakti.Hmm varbut un paskatisos
Karlis spele Stars
4:00

     [+] [-]

, 2009-10-10 03:49, pirms 14 gadiem
labs rits

     [+] [-]

, 2009-10-10 04:03, pirms 14 gadiem
labs labs