Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krouss noslēdz 21,5 miljonu līgumu ar "Coyotes", Ruā tiek pie 15 miljoniem Lasvegasā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krouss noslēdz 21,5 miljonu līgumu ar "Coyotes", Ruā tiek pie 15 miljoniem Lasvegasā
Losons Krouss. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Arizonas "Coyotes" uz pieciem gadiem pagarinājis līgumu ar uzbrucēju Losonu Krousu, kurš kontrakta termiņā saņems 21,5 miljonus dolāru.

25 gadus vecais Losons Krouss, kurš bija ierobežoti brīvais aģents un ar līgumu izvairījās no arbitrāžas tiesas, pagājušajā sezonā 65 spēlēs izcēlās ar 20 vārtiem un 34 punktiem, sasniedzot jaunus karjeras rekordus. Savulaik pirmajā kārtā draftētais uzbrucējs NHL karjerā piedalījies 346 spēlēs un iekrājis 110 punktus. Viņu draftēja Floridas "Panthers", 2016. gada augustā aizmainot uz Arizonu.

Pie jauna līguma ticis arī Lasvegasas "Golden Knights" uzbrucējs Nikolā Ruā – vienošanās noslēgta uz piecām sezonām par 15 miljoniem. 25 gadus vecais centrs, kurš arīdzan bija ierobežoti brīvā aģenta statusā, pagājušajā sezonā 78 mačos guva 15 vārtus un sakrāja 39 punktus, tiekot pie labākas statistikas karjerā.

Arbitrāžai secen gājusi arī Pāvela Zahas lieta, čehu uzbrucējam vienojoties ar Bostonas "Bruins" par vienas sezonas līgumu 3,5 miljonu vērtībā. 25 gadus vecais hokejists pērn 70 spēlēs tika pie 36 punktiem. Uz Bostonu viņš pārcēlās tikai jūlija vidū, tiekot iemainīts no Ņūdžersijas "Devils".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/crouse-sig...
https://www.nhl.com/news/nicolas-ro...
https://www.nhl.com/news/pavel-zach...