Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL maina pirmo spēļu datumus, nākamo sezonu plāno sākt 1. decembrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL maina pirmo spēļu datumus, nākamo sezonu plāno sākt 1. decembrī
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nākusi klajā ar sezonas turpinājuma kalendāru. Tāpat ticis pavēstīts, ka nākamo regulāro čempionātu plānots sākt 1. decembrī.

Sezonas turpinājums, kurā piedalīsies 24 komandas, notiks divās Kanādas lielpilsētās – Austrumu konferences komandas dosies uz Toronto, bet Rietumu konferences vienības pulcēsies Edmontonā, kas uzņems arī Stenlija kausa finālsēriju. Cīņā par sporta pasaules varenāko trofeju metīsies arī divas latviešu pārstāvētās komandas. Kolumbusas "Blue Jackets" (Elvis Merzļikins un Matīss Kivlenieks) mērosies spēkiem ar Toronto "Maple Leafs", bet Pitsburgas "Penguins" (Teodors Bļugers) pretī stāsies Monreālas "Canadiens".

Sākotnēji bija plānots, ka play-in fāze sāksies 1. augustā, taču kalendārā veiktas izmaiņas – pirmie mači sāksies dienu agrāk jeb 30. jūlijā. Plānā iezīmēts, ka katrā pilsētā vienā dienā notiks trīs spēles. Tā nav pirmā reize, kad komandu plānos tikušas veiktas izmaiņas, jo sākotnēji treniņnometņu starts tika plānots 10. jūlijā, bet pirms neilga laika tas tika pārnests uz 13. jūliju. Komandas uz savām pilsētām dosies 24. jūlijā, bet jau nākamajā dienā sāksies pārbaudes spēles.

Kad būs noskaidrotas play-in pāru uzvarētājas, varēs sākties Stenlija kausa izcīņa – tās starts paredzēts 9. augustā. Vienlaikus jāpiemin, ka play-in fāzē savāktā statistika tiks pieskaitīta play-off iespētajam. Izslēgšanas spēļu otrā kārta sāksies 23. augustā, bet konferenču finālsērijas startēs 6. septembrī. Stenlija kausa fināls sāksies 20. septembrī, bet vēlākais datums, kad virs galvas varētu tikt pacelta trofeja, šobrīd ieplānots kā 2. oktobris.

Pauze nākamās sezonas sakarā nebūs ilga – jau 6. oktobrī paredzēts drafts, bet 9. oktobrī ieplānota brīvo aģentu tirgus atvēršana. Treniņnometnes plānots sākt 17. novembrī, bet jaunās sezonas sākums iezīmēts 1. decembrī.

Jāpiemin, ka ierastajos apstākļos NHL regulārais čempionāts norisinās pusgada garumā. Tas ir svarīgi saistībā ar 2021. gada pasaules čempionātu, kam jānotiek Rīgā – tā sākums plānots 21. maijā, beigas 6. jūnijā. NHL vēlas pieturēties pie ierastā 82 spēļu grafika, un, ja regulārā sezona arī šoreiz būs sešus mēnešus ilga, tad tā beigsies aptuveni vienlaikus ar pasaules čempionāta finālu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/dec-1-the-tentat...

     [+] [-]

, 2020-07-09 12:28, pirms 4 gadiem
Kurā gadā???

  +1 [+] [-]

, 2020-07-09 13:11, pirms 4 gadiem
Sākotnēji bija plānots, ka play-in fāze sāksies 1. augustā, taču kalendārā veiktas izmaiņas – pirmie mači sāksies dienu agrāk jeb 30. jūlijā.
Es saprotu, ka var būt gramatikas kļūdas, aizrauties ar uzvārdu ķēmošanu, bet pieaugušam cilvēkam būtu jāzina, ka jūlijā ir 31 diena...

  +2 [+] [-]

, 2020-07-09 14:00, pirms 4 gadiem
Vareja vienk partraukt sezonu un miers, lai nakamas sezonas saktos ierastajos datumos

     [+] [-]

, 2020-07-09 14:03, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Sākotnēji bija plānots, ka play-in fāze sāksies 1. augustā, taču kalendārā veiktas izmaiņas – pirmie mači sāksies dienu agrāk jeb 30. jūlijā.
Es saprotu, ka var būt gramatikas kļūdas, aizrauties ar uzvārdu ķēmošanu, bet pieaugušam cilvēkam būtu jāzina, ka jūlijā ir 31 diena...
pasaki to pašiem uzvārdu īpašniekiem, ka viņi tos ķēmo haha

     [+] [-]

, 2020-07-09 14:36, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Vareja vienk partraukt sezonu un miers, lai nakamas sezonas saktos ierastajos datumos
Varēja arī uz ātro pabeigt šo te sezonu, ja jau to tik traki vajag, un uz ātro sākt nākamo Oktobra sākumā

     [+] [-]

, 2020-07-09 15:06, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Varēja arī uz ātro pabeigt šo te sezonu, ja jau to tik traki vajag, un uz ātro sākt nākamo Oktobra sākumā
nebūs nekāds "uz ātro". Un nebūs NHListi Rīgā....

     [+] [-]

, 2020-07-09 15:27, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Vareja vienk partraukt sezonu un miers, lai nakamas sezonas saktos ierastajos datumos
Piekrītu, tas pats ar NBA. Tik pārliek un pārliek datumus, nākamā sezona atkal sāksies vēlāk un jautājums, kas notiks atkal ar aiznākamo sezonu. Tā jau visu laiku būs kaut kāds delay. Bet nu ASV tas viss ir balstīts uz naudas un neizspēlēšana daudz maksās

     [+] [-]

, 2020-07-09 15:38, pirms 4 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Piekrītu, tas pats ar NBA. Tik pārliek un pārliek datumus, nākamā sezona atkal sāksies vēlāk un jautājums, kas notiks atkal ar aiznākamo sezonu. Tā jau visu laiku būs kaut kāds delay. Bet nu ASV tas viss ir balstīts uz naudas un neizspēlēšana daudz maksās
kāds bija iepriekšējais datums?

     [+] [-]

, 2020-07-09 15:57, pirms 4 gadiem
jautrība ar PČ otro halli turpinās.

https://www.delfi.lv/sports/news/ho...

āksti!

     [+] [-]

, 2020-07-09 16:34, pirms 4 gadiem
Vai spēles notiks katrā pilsētā vienā hallē? Varbūt kāds zin,jo tad būtu katru dienu garantēta agrā spēle , normālā laikā ?

     [+] [-]

, 2020-07-09 17:06, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: nebūs nekāds "uz ātro". Un nebūs NHListi Rīgā....
No otras puses, ja nebūs Rīgā un Minskā NHListi, varētu cerēt uz ko vairāk par 1/4 finālu Kāpēc neatkārtot Friču variantu pēdējā olimpiādē? Tikai te ir vēl jautājums, ja izdosies pārvarēt plova pirmo kārtu un cīnīties par medāļiem, vienalga būs Minskā jāspēlē, nevis Rīgā?

     [+] [-]

, 2020-07-09 17:32, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: No otras puses, ja nebūs Rīgā un Minskā NHListi, varētu cerēt uz ko vairāk par 1/4 finālu Kāpēc neatkārtot Friču variantu pēdējā olimpiādē? Tikai te ir vēl jautājums, ja izdosies pārvarēt plova pirmo kārtu un cīnīties par medāļiem, vienalga būs Minskā jāspēlē, nevis Rīgā?
nu nekas, uzsauksi man biļeti, es aizvedīšu

     [+] [-]

, 2020-07-09 18:47, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: nu nekas, uzsauksi man biļeti, es aizvedīšu
He, laba ideja, ja kas! Esmu tikai PAR, skatīsimies pēc apstākļiem pavasarī