Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Merzļikins nepiedalās ''Blue Jackets'' treniņā, Bļugera ''Penguins'' atceļ treniņu

Merzļikins nepiedalās ''Blue Jackets'' treniņā, Bļugera ''Penguins'' atceļ treniņu
Elvis Merzļikins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas ''Penguins'', kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, šodien atcēlusi treniņu un plānoto treniņspēli, jo, iespējams, komandā ir saslimšana ar Covid19. Tikmēr Kolumbusas ''Blue Jackets'' šīs dienas treniņu izlaidis Elvis Merzļikins, taču tas nav bijis saistīts ar Covid19.

Nacionālā hokeja līga (NHL) plāno 13. janvārī sākt jauno sezonu, taču vairākās komandās jau pirms sezonas treniņos parādījušies Covid19 uzliesmojumi. Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka Kolumbusas ''Blue Jackets'' astotajā janvārī piesardzības nolūkos un saskaņā ar NHL izstrādāto protokolu nepiedalījās daudzi hokejisti. 17 hokejistu sarakstā nebija atrodams neviens no latviešu vārtsargiem, taču šodien ziņots, ka Elvis Merzļikins nevarot piedalīties treniņā. Tiek uzsvērts, ka tas nav saistīts ar inficēšanos ar Covid19.

Tikmēr Teodora Bļugera Pitsburgas ''Penguins'' atcēlusi šodienas paredzēto treniņu un treniņspēli saistībā ar iespējamu saslimšanu ar Covid19. Pagaidām nav zināms, vai nākamajās dienās ''Penguins'' treniņi notiks kā plānoti. Šobrīd arī nav sniegti oficiāli skaidrojumi, vai tiešām kāds no hokejistiem vai darbiniekiem inficējies ar Covid19.

Cits NHL klubs Dalasas ''Stars'' aizslēdza savu treniņu halli, kad seši hokejisti un divi personāla darbinieki inficējās ar Covid19. Sagaidāms, ka tiks pārceltas ''Stars'' sezonas sākuma spēles.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Aportzline
https://twitter.com/Real_RobRossi


, 2021-01-10 22:16, pirms 3 gadiem
Vai tiešām Elvis pirms sezonas jau uzkāpis uz probkas???
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.