Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Balcera "Senators" maiņas darījumā iegūst krievu uzbrucēju Namestņikovu

Balcera "Senators" maiņas darījumā iegūst krievu uzbrucēju Namestņikovu
Vladislavs Namestņikovs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Otavas "Senators" no Ņujorkas "Rangers" iemainījusi nepilnus 27 gadus veco krievu uzbrucēju Vladislavu Namestņikovu, pretī dodot fārmkluba aizsargu Niku Ebertu un 2021. gada ceturtās kārtas drafta izvēli.

Namestņikovu 2011. gadā ar 27. numuru izvēlējās Tampabejas "Lightning", bet 2018. gada februārī pāreju perioda pēdējā dienā viņš tika aizmainīts uz Ņujorkas "Rangers". Pēc sezonas beigām Namestņikovs vasarā ar "Rangers" parakstīja jaunu divu gadu līgumu par astoņiem miljoniem ASV dolāru un savā pirmajā pilnajā sezonā "Rangers" kreklā 78 spēlēs tika pie 31 (11+20) punkta, 44 soda minūtēm un negatīvas lietderības -7.

Pēdējo spēli Ņujorkas "Rangers" rindās Namestņikovs pirms dažām dienām aizvadīja tieši pret Otavas "Senators", izbraukumā palīdzot uzvarēt ar 4:1. Namestņikova spēles laiks no 15:28 uzvarā pār Vinipegas "Jets" (6:4) saruka līdz 11:32. Namestņikovam šosezon punktu vēl nav, bet ir divas soda minūtes un negatīva lietderība -2. Maiņas darījums paredz, ka "Rangers" algu budžetā paliks 18,75% Namestņikova atalgojuma jeb 750 tūkstoši no četriem miljoniem.

25 gadus vecais amerikāņu aizsargs Eberts iepriekšējās divas sezonas pavadīja Eiropā, spēlējot Bratislavas "Slovan" un Zviedrijas "Orebro", kur bija Rodrigo Ābola komandas biedrs. 2012. gadā Ebertu septītajā kārtā ar 211. kopējo numuru izraudzījās Losandželosas "Kings", bet viņš joprojām nav debitējis Nacionālajā hokeja līgā.

Rūdolfs Balcers sezonas sākumu izlaiž savainojuma dēļ un nevarēs spēlēt aptuveni līdz mēneša beigām.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/senators/news/s...


, 2019-10-08 09:44, pirms 4 gadiem
Namestņikovs atkal aizmainīts, kaut kā nevar palikt uz vietas... #ohtheirony
, 2019-10-08 09:46, pirms 4 gadiem
Katik neizkonkuree muusu Balderi...😀
, 2019-10-08 10:00, pirms 4 gadiem
Ceilons rakstīja: Namestņikovs atkal aizmainīts, kaut kā nevar palikt uz vietas... #ohtheirony
Ņenamestņikovs
, 2019-10-08 10:16, pirms 4 gadiem
Potenciālais KHL dalībnieks nākamajā sezonā.
, 2019-10-08 13:33, pirms 4 gadiem
Tauta runa ka iemainija lai pec tam aizmainitu prom pret kko labaku prospektu vai drafts izveli. Uzskacas status un bus labs papildinajums play-off komandai.
, 2019-10-08 13:35, pirms 4 gadiem
serbs rakstīja: Katik neizkonkuree muusu Balderi...😀
Domaju vinam pec traumas naksies paris speles ahl uzspelet. Konkurence vnm nak par labu.
''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
11

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
8

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.