Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Tavaresam "hat-trick" un Metjūzam 2+2 Toronto dramatiskā uzvarā Čikāgā

Tavaresam "hat-trick" un Metjūzam 2+2 Toronto dramatiskā uzvarā Čikāgā
Foto: Reuters/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā rezultatīvas uzvaras svinēja Karolīnas „Hurricanes” un Toronto „Maple Lefs” vienības. Karolīna ar 8:5 pārspēja „Rangers”, bet Toronto papildlaikā ar 7:6 pieveica „Blackhawks”. Savukārt Losandželosas "Kings" uzvarā (4:2 pret Detroitu) savus pirmos punktus pēc atgriešanās NHL guva Iļja Kovaļčuks.

„Hurricanes” guvusi savu otro uzvaru trīs spēlēs un šonakt iemeta divreiz vairāk vārtus nekā abās iepriekšējās spēlēs kopā. Rezultatīvajā mačā pret „Rangers” pēc pirmā perioda rezultāts bija 2:2, pēc otrā perioda – 4:4, bet trešajā periodā pēc „Rangers” neilgas izvirzīšanās vadībā „Hurricanes” atbildēja ar četriem vārtu guvumiem pēc kārtas.

Uzvaras vārtus guva NHL debitants, šovasar ar otro numuru draftētais krievu uzbrucējs Andrejs Svečņikovs. Viņam kopumā šajā spēlē 1+1, kamēr rezultatīvākie ar trim punktiem bija Stāls, Fogels un Viljamss. Ņujorkai pa diviem vārtiem iemeta Kreiders un Vesijs.

Rezultatīva uzvara arī Toronto „Maple Leafs”, kas ar 7:6 pārspēja „Blackhawks”. Ar trim vārtiem Toronto sastāvā izcēlās komandas jaunpienācējs Džons Tavaress, kurš trešā perioda vidū palīdzēja komandai izvirzīties vadībā 5:4. Sekoja ļoti interesantas pamatlaika beigas, kurās vienas minūtes intervālā Patriks Keins vispirms panāca neizšķirtu, Ostojs Metjūzs vēlreiz izvirzīja Toronto vadībā un Keins vēlreiz paspēja panākt neizšķirtu. Savukārt papildlaikā uzvarus vārtus Toronto guva Morgans Rīlijs.

Tavaress (3+0) nemaz nebija rezultatīvākais savā komandā – šajā ziņā viņu pārspēja Metjūzs ar 2+2, kamēr Rīlijam 1+2. Metjūzs sezonas pirmajās trīs spēlēs paspējis gūt astoņus punktus. Čikāgai pa trim punktiem guva aizsargs Dankans Kīts un 19 gadus vecais soms Henri Jokiharju.

Nakts trešajā spēlē „Kings” ar 4:2 pieveica Detroitu, un šajā mačā ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Iļja Kovaļčuks. Krievu uzbrucējam tie bija pirmie punkti NHL kopš 2013. gada, kā arī viņam izdevās sasniegt 400 NHL veikto rezultatīvo piespēļu robežu. Ar diviem vārtiem „Kings” sastāvā atzīmējās amerikānis Alekss Iafallo.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Hurricanes-Rangers8:5
Blackhawks-Maple Leafs6:7 P
Kings-Red Wings4:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2018-10-08 10:19, pirms 6 gadiem
Hurricanes četras reizes atspēlējās pret Rangers šonakt un vērts pieminēt ,ka gan Toronto ,gan Hurricanes atspēlējās no 0:2
, 2018-10-08 10:48, pirms 6 gadiem
Ņujorkas otro vārtsargu izjauca detaļās, bet, nu, metieni arī 40.
, 2018-10-08 12:14, pirms 6 gadiem
Hurricanes un Rangers spele bija bomba. BIju pat soka kad Rangers ielika atros vartus un tad panaca 2:0 domaju nu Hurricanes bus salauzti, bet ne, tad tikai sakas vinu atspelesanas. LAbakais moments pec manam domam pec aizsarga Sleivina gulsanas zem ripas, pedeja bridi, lai ripa nenonaktu vartus. Negribu teikt, bet man liekas, kad Svecnikovs nakotne bus Ovi kopija, ja ne labaks
, 2018-10-08 13:00, pirms 6 gadiem
Nezinu kā NYR vs CAR, bet TOR vs CHI noteikti bija hokeja saldais ēdiens, īpaši dēļ noslēguma https://ok.ru/video/716314905338 . Papildlaiks gan varēja būt ilgāks.
, 2018-10-08 13:06, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: Hurricanes četras reizes atspēlējās pret Rangers šonakt un vērts pieminēt ,ka gan Toronto ,gan Hurricanes atspēlējās no 0:2
CHI arī 4x atspēlējās.
, 2018-10-08 13:24, pirms 6 gadiem
agrism rakstīja: CHI arī 4x atspēlējās.
viņi neuzvarēja tāpēc nebija jēgas pieminēt to
, 2018-10-08 13:42, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: viņi neuzvarēja tāpēc nebija jēgas pieminēt to
ir gan jēga pieminēt 'Hawks' kombeku, jo ar P.Keina golu 60. minūtē Čikāga izcīnīja niču pamatlaikā un 1 punktu.
, 2018-10-08 18:25, pirms 6 gadiem
Sezonas sākumā rodas iespaids, ka NHL komandām ir aizliegts spēlēt aizsardzībā...
Man nav nekas pret uzbrukuma hokeju, bet šitais ir drusku par traku, jo vienmēr esmu bijis v-sargu darba cienītājs!
, 2018-10-08 23:27, pirms 6 gadiem
Girgensonam pirmais punkts sezonā!
Agrajā spēlē (rāda Setanta) Vegasa-Bufalo ir 1:4 Sabres labā- tūlīt beigsies 2. trešdaļa. Zemgus izskatās labi, dažas reizes ļoti labi nospēlēja aizsardzībā mazākumā, un vēlāk rezultatīvi piespēlēja Pominvilam.
, 2018-10-09 00:30, pirms 6 gadiem
Argonauts rakstīja: Girgensonam pirmais punkts sezonā!
Agrajā spēlē (rāda Setanta) Vegasa-Bufalo ir 1:4 Sabres labā- tūlīt beigsies 2. trešdaļa. Zemgus izskatās labi, dažas reizes ļoti labi nospēlēja aizsardzībā mazākumā, un vēlāk rezultatīvi piespēlēja Pominvilam.
Bija tuvu otram punktam un Aikels hettrikam, taču no savas zonas cīņā metiens garām tukšajiem vārtiem.
, 2018-10-09 00:31, pirms 6 gadiem
Sanhosē brutāli pa nullēm pret Islanders.
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
4

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Martēns Senluī. Foto: NHL

Stenlija kausa izcīņā neiekļuvusī "Canadiens" pagarina līgumu ar Senluī

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Monreālas "Canadiens" pēc regulārās sezonas noslēguma paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Martēnu Senluī. Jaunā vienošanās paredz sadarbību uz nākamajā trīs sezonām.