Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" pirmajā kārtā draftētais Milano par kautiņu nonāk aiz restēm

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blue Jackets" pirmajā kārtā draftētais Milano par kautiņu nonāk aiz restēm
Sonijs Milano piedalījās 2018. gada pasaules čempionātā. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas spēlētāji Sonijs Milano un Eidžejs Grīrs apcietināti par miesas bojājumu nodarīšanu.

Kolumbusas "Blue Jackets" spēlētājs Milano un Kolorado "Avalanche" pārstāvošais Grīrs tika apcietināti agrā svētdienas rītā Manhetenā. Tiek vēstīts, ka viņi dzīvoklī sakāvušies ar kādu pazīstamu 28 gadus vecu vīrieti, pirms tam strīdoties par 2,3 tūkstošus dolāru lielu naktskluba rēķinu. Hokejisti cietušajam nodarījuši miesas bojājumus žoklim, ribām, kaklam un bicepsam. Abi pēc aizturēšanas palaisti uz brīvām kājām, bet tiesas sēde notiks 4. septembrī jeb neilgi pirms treniņnometnes sākuma.

23 gadus vecais Milano pagājušajā sezonā aizvadīja astoņas spēles un guva vienus vārtus "Blue Jackets" rindās, bet fārmklubā viņam 24 punkti 27 mačos. Pirmajā kārtā draftētais Milano gadu iepriekš aizvadīja 55 spēles un tika pie 22 punktiem NHL, tomēr kārtīgi aizķerties pamatsastāvā viņam nav izdevies, un arī disciplīnas problēmas nav nekas jauns uzbrucēja karjerā.

22 gadus vecais Grīrs piedalījās 15 spēlēs "Avalanche" rindās, gūstot vienus vārtus un pievienojot vienu piespēli. Savukārt fārmklubā viņam 44 punkti 54 mačos. Kanādietis ne reizi vien karjeras laikā nometis cimdus, un pagājušo sezonu viņš pabeidza ar 77 soda minūtēm kabatā.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2019/07/07/nhl-p...