Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Nikns Jenots

Vai Krievijas hokeja izlasei nospļauties uz likumiem?

Vai Krievijas hokeja izlasei nospļauties uz likumiem?
Vjačeslavs Voinovs

Krievijas Hokeja federācija (FHR), neskatoties uz aizliegumu aizsargam Vjačeslavam Voinovam iebraukt ASV un Kanādā, pieteiks viņu Pasaules kausam, kas norisināsies Toronto (Kanāda).

«Mēs neplānojam aizstāt Voinovu, tā ka paļaujamies uz to, ka viņš spēlēs. Mūsu juristi sagatavojuši noslēdzošos dokumentus. Ir dažādi precedenti, kā, piemēram, situācija ar Deniju Hītliju un NBA zvaigzni Denisu Rodmenu, kad cilvēks jau izcietis sodu un viņam atļauj startēt sacensībās,» sacīja FHR viceprezidents Romāns Rotenbergs.

Tikmēr NHL komisārs Gerijs Betmens pirms neilga laika izteicās, ka Voinovs Pasaules kausā noteikti nespēlēs, jo viņam aizliegts iebraukt Ziemeļamerikā.

Atgādināsim, ka 2015. gada jūlija sākumā Voinovam ASV tiesa piesprieda 90 dienas cietumā par sievas Martas Varlamovas piekaušanu. Vēlāk Nacionālā hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas «Kings» aizsargs Voinovs tika izraidīts no valsts.

Šogad Voinovs atgriezās dzimtenē un parakstīja vienošanos ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Sanktpēterburgas SKA.


, 2016-06-08 19:00, pirms 8 gadiem
Tie ir krievi , viņiem po#uj uz visu , šitādu vispār pakārt par to ,ka sievietei iedeva pa raķeti !
, 2016-06-08 19:13, pirms 8 gadiem
Ja jenķi pateica, ka Voinovs nespēlēs, tātad viņš nespēlēs. Krievi var smilkstēt cik grib, bet viņiem tur nekādas ietekmes nav un nebūs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-08 21:41, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: un atkal jebjonots
Tam tupenim ir norma, cik Krieviju slavinoši raksti un komentāri jāiepirž un džeks, atspēries, atstrādā savus 30 sudraba grašus.
, 2016-06-09 00:15, pirms 8 gadiem
Aizvedīs viņu uz Gvantanamo un iedos ieēst black c*ck sandwich
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
134

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Dons Granato. Foto: AP/Scanpix
2

Pēc netikšanas Stenlija kausa izcīņā Girgensona ''Sabres'' atlaiž galveno treneri

Pēc tam, kad 13. sezonu pēc kārtas Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai, ticis paziņots par galvenā trenera Dona Granato atlaišanu.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.