Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Barabanovs pamet SKA un paraksta viena gada līgumu ar "Maple Leafs"

Barabanovs pamet SKA un paraksta viena gada līgumu ar "Maple Leafs"
Aleksandrs Barabanovs. Foto: Tass/Scanpix

25 gadus vecais krievu uzbrucējs Aleksandrs Barabanovs pametis Kontinentālās hokeja līgas klubu Sanktpēterburgas SKA, lai dotos uz Kanādas lielāko pilsētu Toronto. Viņš parakstījis vienas sezonas līgumu ar Toronto "Maple Leafs".

Aleksandrs Barabanovs aizvadītajā sezonā Sanktpēterburgas SKA rindās laukumā devās 43 mačos, izceļoties ar 11 vārtiem un deviņām piespēlēm. Gadu iepriekš viņš 58 spēlēs guva 46 punktus. Uzbrucējs 2015. un 2017. gadā ieguva Gagarina kausu. KHL karjeras laikā Barabanovs 262 mačos sakrājis 137 punktus.

Krievijas izlases rindās Barabanovs piedalījies pēdējos trīs pasaules čempionātos, iegūstot divas bronzas medaļas. Savukārt 2018. gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs viņš izcīnīja zelta godalgu kopā ar Olimpiskajiem atlētiem no Krievijas.

"Priecājamies, ka mūsu komandai pievienojies spēlētājs ar lielu pieredzi un augstu meistarību," teica "Maple Leafs" galvenais treneris Šeldons Kīfs. "Viņš atbilst tām prasībām, kuras vēlamies redzēt savos hokejistos. Galvenais ir tas, ka viņš ir gatavs šim līmenim."

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/alexander-...


Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.