Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Māliņš

Krosbijs, Kārlsons un Tročeks atzīti par NHL nedēļas labākajiem spēlētājiem

Krosbijs, Kārlsons un Tročeks atzīti par NHL nedēļas labākajiem spēlētājiem
Sidnijs Krosbijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība šodien paziņojusi aizvadītās nedēļas trīs spožākos hokejistus. Par labāko atzīts Pitsburgas “Penguins” kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš pavisam nesen pārkāpa 900 rezultativitātes punktu robežu.

Sidnijs Krosbijs aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs atzīmējās ar pieciem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm. 2.februārī pret Otavas “Senators” kanādietis guva devīto “hat-trick” savā karjerā un reizi asistēja komandas biedriem, kā arī guva izšķirošos vārtus. Turpinājumā, tiekoties ar Tampabejas “Lightning”, Krosbijs izcēlās ar vieniem gūtiem vārtiem, tomēr ar to bija par maz, un “Penguins” nācās atzīt pretinieku paŗākumu. Savukārt nedēļas izskaņā, pateicoties Krosbija vārtu guvumam un divām rezultatīvām piespēlēm, pingvīni papildlaikā svinēja uzvaru pār Floridas “Panthers”. Šobrīd Krosbijs jau desmit spēlēs pēc kārtas guvis vismaz vienu punktu. Tāpat savā 677 spēlē pārkāpa arī 900 gūto punktu slieksni (324+578). Jāatzīmē, ka tikai desmit hokejistiem līgas vēsturē šo panākumu ir izdevies sasniegt īsākā laika posmā.

Par nedēļas otro zvaigzni tika atzīts Otavas “Senators” aizsargs Ēriks Kārlsons, kurš aizvadītajā nedēļā izcēlās ar septiņām rezultatīvām piespēlēm, kas bija labākais rādītājs līgā. Viņš nedēļu iesāka ar vienu rezultatīvu piespēli pret “Penguins”, turpinājumā divas reizes asistēja pret Edmontonas “Oilers”, bet, tiekoties ar Toronto “Maple Leafs”, piedalījās četros vārtu guvumos, kas līdz šim ir viņa augstākais rādītājs. Kārlsons šosezon guvis 11 vārtus un sakrājis 48 rezultatīvas piespēles, par četrām piespēlēm apsteidzot Patriku Keinu, ierindojoties pirmajā vietā šajā kategorijā.

Savukārt trešās zvaigznes gods pienācās Floridas “Panthers” hokejistam Vinsentam Tročekam, kurš trīs spēlēs izcēlās ar sešiem punktiem, palīdzot savai komandai nostiprināt savu līderpozīciju Atlantijas divīzijā. Mačā pret Vašingtonas “Capitals” Tročeks guva vienus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, turpinājumā pret Detroitas “Red Wings” izcēlās ar trīs punktiem (2+1), bet mačā ar Pitsburgu – reizi piedalījās vārtu guvumā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhls-three...


, 2016-02-08 19:50, pirms 8 gadiem
Krosbijs beidzot šosezon atguvies un atsācis rukāt, kā no viņa visi gaida.(?)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-08 20:01, pirms 8 gadiem
Krosbijam iet-Ari Pitsburgai iet.ne pa jokam formu uznemis.

Par SC cirku ar uzvardiem atliek tikai pasmaidit katrs autors kaa maak, taa raksta...
, 2016-02-08 20:05, pirms 8 gadiem
Ēriks Kāšons
, 2016-02-08 20:05, pirms 8 gadiem
kaaaaarlsons...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-02-08 21:58, pirms 8 gadiem
VIspirms bija Karlsons.Tad Kāšons. Tad Suveizda taisīja 6 nedēļu garadarbu un izskaidroja ,ka Karslons ir Karlsons .Tagad atkal parādās Kārlsons..Jauki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.