Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Islanders" grauj ar 8:1, Ovečkinam 30. vārti sezonā

Agris Suveizda

"Islanders" grauj ar 8:1, Ovečkinam 30. vārti sezonā
Aleksandrs Ovečkins (nr. 8) 30 vārtu robežu sasniedzis visās Nacionālās hokeja līgas regulārajās sezonās, kurās piedalījies
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas līdere Vašingtonas "Capitals" izcīnījusi trešo uzvaru pēc kārtas, savā laukumā salaužot Filadelfijas "Flyers" pretestību (3:2). Graujošu uzvaru svinēja Ņujorkas "Islanders", kas savā laukumā ar 8:1 samala miltos Rietumu konferences vājāko komandu Edmontonas "Oilers".

Pirmā vārtus guva Filadelfija, kas 19. minūtē izvirzījās vadībā pēc Maikla Del Zoto metiena no distances (1:0), bet otrajā trešdaļā Vašingtona pārņēma vadību. Vispirms 36. minūtē Aleksandrs Ovečkins pielaboja uzmetienu uz vārtiem, gūdams savus 30. vārtus sezonā, bet jau pēc 69 sekundēm Dmitrijs Orlovs apspēlēja aizsargu un no iemetiena apļa panāca 2:1.

Trešās trešdaļas 51. sekundē Filadelfija atkal trāpīja no gandrīz tā paša punkta – pēc uzvarēta iemetiena ar lielisku šāvienu izcēlās Niks Šulcs (2:2) -, bet 46. minūtē uzvaras vārtus guva aizsargs Mets Niskanens, kurš no saviem vārtiem uzsāka uzbrukumu, izlauzās līdz pat pretinieku vārtu priekšai un pārspēja Stīvu Meisonu (3:2). Interesanti, ka arī abas iepriekšējās uzvaras "Capitals" izcīnīja ar rezultātu 3:2 – pret Ņūdžersijas "Devils" (bullīšos) un "Islanders".

Otro panākumu pēc kārtas svinēja Monreālas "Canadiens", kas bullīšos ar 2:1 apspēlēja Karolīnas "Hurricanes". Tikmēr fantastisku uzvaru guva "Islanders", kas jau 13. minūtē bija priekšā ar 3:0, piespiežot veikt vārtsargu maiņu, 27. minūtē pārsvaru palielināja jau līdz piecām ripām (5:0) un beigās Edmontonas "Oilers" sagrāva ar 8:1. Ar hat-trick un rezultatīvu piespēli izcēlās Kails Okposo, bet trīs rezultatīvas piespēles izpildīja Niks Ledijs.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2016-02-08 00:32, pirms 8 gadiem
8:1 labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-08 00:38, pirms 8 gadiem
Kas ar to Oilers notiek?
Cik sezonas viņi grasās iet pec pirmajiem drafta pickiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-08 01:01, pirms 8 gadiem
BayernM rakstīja: Kas ar to Oilers notiek?
Cik sezonas viņi grasās iet pec pirmajiem drafta pickiem?
Uzbrukums viņiem nav pārlieku slikts, taču aizsardzība ir pavisam nabadzīga. Talbots un Nilsons ir pavisam labi vārtusargi. Var kaut vai apskatīties uz vārtusargu Devanu Dubniku, kurš pirms 3 sezonām tika uzskatīts par galīgu nemākuli ar Oilers. Pagājušajā gadā izcili ar Minesotu nospēlēja, pievienojies vidussezonā, tagad dabūjis 6 gadu līgumu un spēlē ļoti labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-08 08:56, pirms 8 gadiem
BayernM rakstīja: Kas ar to Oilers notiek?
Cik sezonas viņi grasās iet pec pirmajiem drafta pickiem?
Jā pēc divām uzvarām nolēmu noskatīties spēli ,bet pēc pus spēles tālāk nebija vērts skatīties.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-08 09:01, pirms 8 gadiem
Nikns Jenots rakstīja: Kārtējo reizi bauda skatīties Vašingtonas spēli, it īpaši Ovečkina meistarība! Hokeja brīnumbērns!
palicis nekāds. noriet kā krievu zvaigznīte